All egendom: trädgård, kök, inredning >> Klar

Så försvann fläcken från diskbänken

Många som har en köksbänk i ek kommer att uppleva svarta ringar eller blåsvarta fläckar i träet. Ringarna kommer när träet kommer i kontakt med fukt eller metall. Det är träets höga innehåll av tanniner som blir synliga. Frågan är hur man tar bort dessa fula märken.

LÄS OCKSÅ: Kontrollera om köksdisken behöver behandling - Ta det dumma testet nu!

Magic Remedy

Lösningen finns i en liten sprayflaska. WOCA "Flekknøytraliserer" är ett lösningsmedel som löser upp och neutraliserar de märken, och kan användas på obehandlat, tvål behandlas, oljad och vaxade ytor. Produkten kan också användas på andra typer av trä.

De fula ringarna

Vår eikebenk hade en stor och mycket otydlig ring mitt i det största synfältet. Ringen kom efter att en metalllåda stod våt på bänken och sålunda utlöst en kemisk reaktion som gjorde bänken missfärgad.

För att ta bort taggarna

Vi hittade flaskan av det magiska innehållet och följde instruktionerna.

1. Först torkade vi av bänken med en fuktig trasa.

2. Sedan sprutade vi WOCA «Flee Neutralizes» i ett jämnt lager över ringen / fläcken.

3. Sedan låter vi det fungera i 30 minuter.

4. Slutligen torkade vi av med en väl sliten tyg och spets: Ringen var helt borta. Ytan var lika bra som ny.

LÖSNING: Woca-sprayen som innehåller fläckneutraliserande vätska säkerställer att fläcken försvinner. Spraya på, låt arbeta och torka av. Du kommer att se att ringen gradvis försvinner medan agenten fungerar "> LÖSNINGEN.. Sprayen från WOCA innehåller fläck neutraliserande vätska, ser till att fläckarna försvinner Spraya på, lämna på och torka av Du kommer att se att ringen. gradvis försvinner medan agenten fungerar.

minns efter behandling

har du djupa ringar och fläckar som inte går bort efter ett försök, upprepa behandlingen. Kom också ihåg att när golvet eller diskbänken är helt torr, är det smart att tillämpa den gamla beläggningen, såsom olja, vax eller tvål för skydd av trä

läs:. Single hålla diskbänken i form

MAGIC MEDIA: 30 minuter innan det fanns en stor svart ring .. här nu är det helt borta slutligen tillämpar vi skydd olja så att bänken är redo för nya svårigheter "> MAGIC MEDIA. 30 minuter tidigare fanns en stor svart ring här. Nu är det borta. Slutligen kommer vi att applicera skyddande olja så att bänken är redo för nya strabaser.

ADVERT

Mest populära