All egendom: trädgård, kök, inredning >> Interiör

Tre att stanna mysigt

Det beror på betraktarens öga och den tid vi lever i, var det tydligt vid Oslo Design mässan i slutet av januari. De hade tre kända stylister Christine Hærra, Per-Olav Sölvberg och Hege Barnholt i uppdrag att dekorera var och en med mysiga rum. Utlänningar har varit intresserade av kosen, och temat på mässan var "återvändandet av mysigt". Vid det tillfället skulle mässan visa en modern bild av norska mysiga interiör 2016.

Och resultatet var så olika som de tre är typerna.

- Självklart, för det är mysigt har en mycket personlig och vad vi känner, tänker Christine Hærra, som är känd för sin orädda umgänge med färger.

Mat är färg, textur, textilier och saker

Christine Hærra är inredningsarkitekt, dekoratör och stylist. På Intastagram: @ilovepolkadot.

Christine Hærra tycker att den mysiga också har tid och komfort att göra, förutom de rätta sakerna.

- Färger och konsistens är också viktiga. Textilier kommer mer och mer nu, vilket också gör att interiören känner sig lunatisk. Duker kommer också efter, säger hon.

Hon älskar att göra det mysigt och skapar mycket ljus - ljus och glödlampor överallt.

- Täcken är mysig. En liten smörgås är också mysig, tänker hon. Vardagsrummet deras team är inspirerat av Palazzo Crepi i Milano, där platserna är samlade för bra samtal. Högre betonade att det goda samtalet är viktigt för Kosen.

Christine Hærra gör det mysigt med ljus, leenden, filtar och en liten bit tårta. Men det viktigaste är att sitta på bra samtal. Golv: Noble Oak Scandinavia från Tarketts Atelier-kollektion.

Mat är få saker, färg och kvalitet

Hege Barnholt är stylist och kör 2athome med sin man. Blogger 2athome.

För Hege Barnholt är luft- och andningsrum en viktig del av det mysiga.

- Jag måste kunna andas in för att njuta av mig själv. Då kommer det att finnas små färger, rena linjer, rena ytor och mycket luft. Det finns inte så många saker, men de som är där borde ha det bra tillsammans. Det ger fred, balans och energi ", säger hon.

Hon fokuserade på bra material i dimmade, naturliga färger som för henne skapar närhet till det sensuella, lugna och känslan av säkerhet. Här föredras kvalitet över kvantitet.

Dush fuktade naturliga färger, få saker och god kvalitet ger upphov till Hege Barnholt. Golv: Erfarenhet I från Tarketts Atelier-samling.

Mat är personliga saker och färger

Per Olav Sølvberg är stylist och bloggare för Residence-tidningen.

Per Olav Sølvberg tror många mysiga lögner i saker.

- Det är de som gör skillnaden, det handlar om minnen, saker jag gillar och det betyder för mig, säger han. Men han tycker också att färg är en viktig del av det hela.Här handlar det också om att hitta vad som är rätt för sig själv. Han hade hittat sin personliga palett genom att söka tillbaka till sina rötter i Västra Norge.

- Ett vardagsrum som speglar vilka vi är, är den bästa utgångspunkten för att roa sig, sade han.

För Per Olav Sølvberg är historia och rötter viktiga. Det visar honom saker och färger. Golv: Noble Oak Wasa från Tarketts Atelier-kollektion.

Valet föll på trägolv för alla. För många är trägolv synonymt med mat. Här är Noble Oak Scandinavia från Tarketts Atelier-samling.

ADVERT

Mest populära