All egendom: trädgård, kök, inredning >> Miscellanea

ÅRets mest populära artiklar om Viivilla. nej

Vi har arbetat hårt hela året för att producera seriösa och bra artiklar som skapar engagemang. Vi har gett tips och råd baserat på bra källor och publicerat innehåll med kvalitet.

Vi kommer att jobba lika svårt - eller svårare - att göra lika bra artiklar nästa år. Fram till nästa hus mart, Ikea-hack eller DIY guide, kolla in 2015 mest lästa artiklar på Viivilla. nr.

1. Badrummet kostar 617 kronor

Har du hört talas om svensken som byggde en budget? Denna artikel är årets mest lästa, mycket för att den delades och gillade på Facebook varje dag. Läs hela artikeln HÄR!

2. Bygga regler som skapade närliggande rangordningar

De nya reglerna räckte uppenbarligen mycket, för den här artikeln var årets näst lästa av året. Läs mer om de regler som skrämde Huseiernes Landsforbund HER!

3. Receptet för platting

Många husägare vill ha planering, men projektet verkar ofta för dyrt och omfattande. I april skrev vi om hur man enkelt kunde göra en plotting själv och artikeln blev superpopulär. Nyfiken om förfarandet? Läs artikeln HÄR!

4. Vad du kan använda silikongelåsen till

Så kallade "listiklar" - artiklar baserade på listor - brukar gå ganska bra på sociala medier. Detta var vårt mest populära "listicle" fall i år, och om olika saker kan du använda de små påsarna som visas överallt. Läs det här!

5. 11 saker du kan använda pallar till

Under de senaste åren har pallar blivit populära möbler och vi hade 11 kreativa tips för vad du kunde göra med dem. Inspirerad? Se fler bilder HÄR!

6. En hel massa lagringsidéer

Viivilla. Nej är baserat på bland annat att göra ditt liv enklare, och dessa 17 knep gjorde just det. Bland annat hur man bäddar bäddar, stackar skor och organiserar underkläder. Läs hela artikeln HÄR!

7. Hur man får penna ren och vacker

Visste du att pannan kan rengöras med cola? Vi visste inte, och inte heller våra läsare. Artikeln har varit på topp 10 listan över de mest lästa artiklarna från 2015; har du inte läst det? Gör det HÄR!

8. Det stora Ikea-hack-mysteriet

Årets internetfenomen var om klänningen var svart och blå eller guld och vit. Här i Norge undrade vi däremot varför Ikea-kopparna har ett snäpp på undersidan. Vet du inte fortfarande varför? Se svaret HÄR!

9. Bakpulver och ättika gör kaminen ren.

Plattformen är någons stora frustration, och i november svarade vi äntligen hur man får det rent och vackert igen. Har du inte den hemligheten? Få uppdaterad HÄR!

10. New Zealand Lighthouse

Den senaste i topp 10 listan över årets mest populära artiklar är en video av en man med fantastiska färdigheter. Självklart kommer vi inte att avslöja vad han gör med kuben; bara gå in och titta på den coola videoen HÄR!

ADVERT

Mest populära