All egendom: trädgård, kök, inredning >> Utomhus

I år att vara Sommarfest vara en färg fest

Färgerna kommer in och ut. Men medan vi inomhus tar färgerna gradvis och noggrant i bruk, är situationen helt annorlunda. Här kommer alla regnbågens färger att komma ihop - helst på samma gång! Det är dags att leka och går alla ut med ljusa färger, för att göra sommarfester till färgstarka och humoristiska upplevelser. Genom att ta ett litet manligt jobb en helg i maj kan du njuta av resultaten hela sommaren.

Återanvänd överanvändning och kasta

Vänligen välj alla färger samtidigt!

- Utomhus är inte tröskeln för att komma igång med färger så höga. Därför är jag övertygad om att vi kommer att se en hel del stark färg handen på människors uteplatser komma, säger Bjorg Owren, Man. Director IFI. nr.

- Och det bästa med den här trenden är att det är så överkomligt! Man behöver inte köpa nya möbler för många tusen - det är bara att måla om de redan har eller möjligen köpa några billiga möbler som får en snabb make-over, fortsätter hon.

Roligt och enkelt

Arbetet är inte svårt.

Tema Färg Dag 2012, den 3 maj, är "Gå måla utemöbler," och enligt experterna på IFI. Nej, det är lätt att förvandla tråkiga möbler till färgstark energi.

- Om du använder en liten rulle och strök med en pensel pågående arbetet förvånansvärt snabbt. Det här är så enkelt att både små och stora kan svängas. Varför inte ha ett familjevecka med ett välförtjänt grillfest? slutar Owren.

ADVERT

Mest populära