All egendom: trädgård, kök, inredning >> Hus

Så här gör du inte

I Japan har de länge upptäckt att det inte finns några problem som invånarna i landet kommer att behöva spendera tidskamp. Om du har en fobi eller om du kämpar med vissa utmaningar när det gäller renlighet, behöver du inte fixa det själv.

Någon där ute har garanterat gjort en produkt som tar hand om fallet, till exempel "Angels Knee Pillow" - en allt annat än änglalös produkt avsedd för män med dofobi.

Sprinklers

Lådan kommer i två versioner, en som är tvådelad och en full variant. Informationen som följer är inte nödvändigtvis offentlig information, men enligt tillverkaren förefaller det vara ett problem att många män, när de står framför sig själva, gör det nödvändigt i form av nummer ett sprider så mycket vatten från skålen som det häller på toaletten.

De har valt att illustrera detta sätt:

Du tar poängen.

Placera kudden, eller kuddarna framför toaletten, knä ner på det mjuka tyget och lata vattnet från en mycket lägre höjd än vanligt. Problemet är löst.

Priset för kuddarna är 5800 yen, eller 400 norska kronor. Det är ett litet pris att betala för ett rent do.

Men det slutar inte där.

Klicka på bildspecialisten nedan för fler saker du absolut inte kommer att se levande i ditt eget hem. En enkel demonstration av hur vävnaderna fungerar. Det borde vara en liten sak att se att det borde ha upptäckts för länge sedan. Jäst, vävnaderna kan också användas framför urinalen.

Wallypop är det nya färgstarka toalettpapper som gör amerikanerna tänk på miljön. Den kan tvättas i maskinen. Säg bara ingenting till dem som besöker dig. Inte alla tar hand om återvinningsbart toalettpapper.

Den som lämnade "morro" mitt i hemorrojder var en rolig kille. HemAway är ett speciellt utformat toalettsits tillverkat av en läkare som själv hade uppfört sig med de karakteristiska åderbråckarna och därför behövde ett enkelt sätt att göra svullnaden i de lägre regionerna minskad. Det borde säkert fungera, men ser lite konstigt ut mot utomstående.

Korrekt. Detta är en knut att hänga handdukar på. Allt ser ut. Det är tyvärr ute av produktion nu, något kanske inte alla är så ledsna för.

För ca 300 kronor (cirka 2 000 kronor) kan akvariefiskarna störa ägaren varje gång han eller hon har ett ärende på toaletten. Det är riktig fisk lycka det.

Denna bordslampa (!) Är tillverkad av elektrisk ledning och rostfritt stål, och även om designern hos EnPieza! studion anger inget pris, konstruktionen ser så enkelt ut att du säkert kan montera din egen kopia med hjälp av en släde lärare, din 9-åriga son och en del rulle från insidan av snickaren.

Alien (s) _filmer var skrämmande i sig, så varför inte skrämma hela familjen?Någon gömmer sig bakom webbplatsen med det optimistiska namnet yesican. eu, har skruvat Alien (s) tabeller av återvunnet bil och cykeldelar, verktyg och andra återanvändbara metalldelar - och bordslisterna.

De billigaste kostnaderna kostar inte mer än cirka 1500 kronor, medan de dyraste borden är cirka 23 000 kronor.

Denna tabell designad av den franska designern John Nouanesing och även om hem sin sida säger att han har spenderat något så trivialt som målning som inspiration, är det inte så svårt att föreställa bordet som prop i den slutliga splatter film.

Herman Makkinks gungstol (yeah, gungstol) kombinerar en manlig penis med en kvinnlig bakdel, och var mycket, mycket berömd när det dök upp i Stanley Kubricks "A Clockwork Orange" i början av 70-talet. Det gjordes endast sex exemplar, så sannolikheten för att du eller någon annan får tag på en är (lyckligtvis) liten.

ADVERT

Mest populära