All egendom: trädgård, kök, inredning >> Trädgård

För att frigöra ogräs i lederna

Använd Fragrance Sensors

Det finns många bra dimsensorer. Om du väljer en med lång axel kan du så upprätt och repa. Men om gräset har stora rötter måste du knäböja ner och rulla rötterna uppåt. Chanserna att få rötterna är störst när jorden är våt - så kasta över lederna när det regnar.

Används i torrt väder

Det är viktigt att repas upp stora anläggningar eftersom de gör sömmar oförseglade, så att den kan tränga in i vattnet till grus under beläggningen. Detta kan leda till att beläggningen sänks. Ett bra sätt att förebygga ogräs är att kosta en hård diet ett par gånger i veckan. Sveper i torrt väder, gärna i solen, är bäst effekten

  • Läs också: Så enkelt skapa trädgårdsgången

Weed Burner

En ogräs brännare tar de flesta av ogräs i lederna. Börja redan på våren. Det fungerar bäst att vippa plantor mindre än 3 cm. Kom ihåg att gräset inte ska brännas bort, men bara "värmebehandlas" så att växten dör. Förväntas att du måste producera gräsklipparen var 14: e dag under hela växtsäsongen. Om du har en liten terrass, häll kokande vatten över ogräset.

Fukt Sand med högt pH

Idag kan du köpa dimma med så högt pH att gräset inte kan groa. Den fuktiga sanden kan också fyllas i befintlig beläggning.

  • Mer om gatsten För att ta bort olja, tuggummi, färg och rost

Använd en gemensam scramble

Här använder ett gemensamt scramble och en styv borste för att ta bort så mycket av den gamla gemensamma sand som möjligt ( minst tre cm). Ta också bort alla ogräs och rötter noggrant. Rengör sedan hela beläggningen ren. När den har torkat, borstar den nya svetsanden i lederna.

Växt i leder - kväva ogräs

Ett mer fredligt sätt att förhindra ogräs växer i lederna är att plantera något i dem. Det är självklart lätt om lederna är breda, men det går också i smala leder. Om du vill plantera i lederna måste du blanda blommens jord och sand.

Det finns flera olika växter som matchar stenarna på terrassen, som cinderella, skogsstjärnor och kryptiska. I början är det nödvändigt att hålla ogräset iväg - och det måste göras för hand - innan plantorna är fästade. Då är det vanligtvis ett par gånger en säsong. Då behöver du bara njuta av en vacker och välskött stenläggning.

  • Här är hur man bäst rengöra gatstenar

Fyll skarvar

Är leder halvfullt gör ogräset en chans att slå rot och frodas i lugn och ro. Där har de både fukt och skydd utan att bli skadade av skor som trampar över grottorna. En halvpackad fjäder fylls snabbt med bleka blad och växtrester som tuggas för ogräs.

Se till att fogmaterialet är väl komprimerat och att fogen är solid och fast.Då blir det svårare för ogräset att fånga sig.

Läs mer om allt som har att göra med kakel

Kommentarer

När du kommenterar måste du använda ditt riktiga namn. Var objektiv, respektera andras åsikter och kom ihåg att många läser vad du skriver. Brott mot reglerna kan leda till uteslutning.

ADVERT

Mest populära