All egendom: trädgård, kök, inredning >> Trädgård

Att bli uteplats oförglömlig

Dela på Facebook

Det finns många sätt att skapa en unik trädgård.

För Cathrine Borge, som äger och driver den välkända interiör och livsstil butik Bolina på medlemmar tillsammans med sin syster Hanne, är det uppenbarligen att skapa en läcker och inbjudande stil på terrassen.

För henne är det viktigt att stilen är avslappnad. Här kan du vila, läsa, spela spel eller somna i favoritstolen.

Mjuka filtar och filtar är lika viktiga som ljus, kuddar och en bra kopp te. Cathrine gillar också att blanda både levande och konstgjorda växter.

Den 20 kvadratmeter terrass ligger på bottenvåningen, med tillgång till trädgård och köksträdgård, och byggdes redan när hennes familj flyttade in för tio år sedan.

Det enda de har gjort på terrassen är att ersätta gröna växter och träd.

CREATIVE: Det vackra bordet är en äldre spårvagn med en handgjord skylt av gamla tryckte bokstäver. Textilier, kuddar och läder från Bolina. Styling: Kirsten Visdal. Foto: Foto: Studio Dreyer Hensley

På vardera sidan om teak bänken är konstgjorda fikonträd, som ser ut som att leva som riktiga. De gröna tillväxterna går in i uteplatsen och skapar automatiskt ett lunier och mer intimt rum.

Cathrine och familj, är oroliga för att de inte ska behöva ta in och rensa bort kuddar och lakan varje natt, därför altan med en stor markis som sticker ut under sommaren.

Således är allt redo att användas varje dag, bara flytta ut när vädret tillåter.

Den rustika stilen är lätt att utrusta, och det är inte svårt att införliva sådana element i ett yttre utrymme också.

Nyckeln är att blanda återvunnet eller grovt trä med mer moderna designelement som täta stolar. Linstilar, löst stickade och quiltade mattor ger en mjuk och bekväm touch.

Den i-ettas prick är ändå det charmiga trähuset som Cathrins man, Alex, har konstruerat och byggt helt.

FAVORIT: Cathrins man Alex har konstruerat och byggt trähytten ensam, det tog två somrar. Kabinen har en dubbeldörr och en liten terrass. Det finns plats för tre personer, så det är möjligt att stanna över natten. En drömplats för barnen! Fönstren hittade Alex på gamla trähuset, gamla stadshuset. com. Foto: Foto: Studio Dreyer Hensley

Projektet tog två somrar att gå upp. Kabinen har en dubbeldörr och en liten terrass. Här finns plats för tre personer, och barnen älskar att stanna här.

Den enkla stilen klär den vackra terrassen.

Men det är trähuset som gör trädgården helt oförglömlig.

Dela på Facebook

Se också:

Har trädgård på garagetaket

Unik takterrass med lekplats och trädgård

Hur gjorde trädgård mitt i staden

ADVERT

Mest populära