All egendom: trädgård, kök, inredning >> Miscellanea

Den här användaren experter

Vi erkänna det: ingen av oss på kontoret är nära att kunna ringa oss bilvårdsexperter. Vi spenderar minst tid på vård och maximal tid bakom ratten. Men vi alla förstår värdet av en fin och fin bil. Det övergripande intrycket har allt att säga, oavsett hur artig och detaljerad den är. Det var därför vi pratade med flera professionella vårdcentraler runt om i landet för att ta reda på vilka produkter de använder. De flesta är tillgängliga i butiker både på gatan och på webben. Här är några av experternas favoriter!

Inte säker? Låt proffsen göra jobbet - det är billigare än du tror!

 • 1. Meguiars M-105 Ultra Cut Compound

  Om du vill ha bästa möjliga resultat av polerprocessen kan det löna sig att ta en färg rengöra framåt. Då är det här stiligt att ha. Silikonfri och påstås "utvecklad under nanoteknik" bör den uppfylla de flesta behov.

  Pris: Kr 775, 00

  www. norskprol. com

 • 2. Autoglym Super Resin Polish

  Det är nästan omöjligt att gå fel. Autoglym polish har vunnit många tester och skryts av att vara en leverantör till den engelska domstolen. Då är det bra nog för oss!

  Pris: Kr 169, 00

  Shop. naf. com

 • 3. Bländning Sahara Wash & Polish

  Denna två-i-ett produkt är perfekt för dem av oss som gillar att göra det så enkelt som möjligt. Spraya på en trasa och applicera färgen, tvätta och torka. Enkelt och enkelt!

  Pris: Kr 319, 00

  Bilvårdspersonal. com

 • 4. Sköldpadda Wax Wet'n'Black

  Ett prisvärt alternativ till de professionella Dunder suspensionen för att säkerställa svarta glansiga försättsblad. Spraya på och dra nytta av svampar eller liknande. Du kommer inte tro hur mycket svarta omslagssidor ska säga för helhetsintrycket!

  Pris: 119, 00

  www. torshovbil. com

 • 5. Chemical Guys Orange Degreaser

  Denna vattenbaserat rengöringsmedel är en av de bättre på marknaden. Kan användas för avfettning och rengöring av färg, hjul, motor, hjulhus ... fantasi!

  Pris: 435, 00 (för en full dunk)

  www. scandic glans. com

ADVERT

Mest populära