All egendom: trädgård, kök, inredning >> Konstruktion

Detta bör beaktas innan du väljer fasad

Kvalitet Från Inre Till Utan

Det finns många val när man väljer fasad. Under de senaste åren, särskilt i moderna hus, har de senaste åren blivit ett nytt val av fasadmaterial, även när det är en privat bostad.

Det är viktigt att komma ihåg att en tallrik kan tillverkas av olika material, och inte alla kan också tolerera det norska klimatet.

Stenplattorna är både miljövänliga och resistenta mot föroreningar. Robust och samtidigt lätt.

Frostskydd och klassificeras mot brand. Håller på färgen och låter fukt avta. För vissa kan produktens fördelar verka motstridiga och som förändras som vädret vi lever med. Men för Steni är det en naturlig del av produktutvecklingen.

Färgfrihet

De flesta norska hus använder sig av en jordnär färgpalett. Färger i vit och grå skala är alltid populära och säkra val för en fasad.

Det är ändå spännande och kraftfullt med hem som vågar utmana färgschemat och kan till och med skapa en färgrik entréfestival.

Steni Color producerar flera hundra speciella färger under året.

Fasadbrädorna kan levereras i ett nästan obegränsat antal specialfärger, enligt NCS, RAL eller BS färgsystem. Bara fantasin sätter gränser. Alla Steni fasader, inredning och takpaneler har en unik kärna av glasfiber och sten som ger den välkända stenkvaliteten, oavsett den valda ytan.

Polymer-komposit är ett högteknologiskt material som används alltmer inom bil-, båt- och flygindustrin för att uppnå unika materialtekniska egenskaper.

De första produkterna som utvecklades hade en yta av natursten. Dessa plattor är fortfarande lika aktuella, och Steni erbjuder nu en mängd ytor av både natursten och keramisk färgad sten. Steni Color Stage Color, Steni Effect Steni Effekt, Steni Protego Roofing Steni Vision och Steni Vision är tillverkade med en slät yta av 100% ren akryl. Ytan härdas med elektroner utan användning av lösningsmedel eller andra herbicider.

Därför erbjuder Steni 40 års garanti på fasadbrädor.

Läs mer på steni. nej

Läs om Steni Vision och Steni Plank

Se fler privata hem med Steni fasad här

ADVERT

Mest populära