All egendom: trädgård, kök, inredning >> Interiör

äR detta den mest moderna man kan ha på väggen nu

Mycket har hänt sedan "Wallflower" var synonymt med traditionella bilder i ramar. Nu hänger vi upp mattor, brev, blomkrukor, LP och vad det kommer att vara på väggen. Men du behöver inte vara någon experimentell artist för att skapa något original hemma. Tvärtom.

Det har faktiskt aldrig varit lättare att skapa personliga väggdekorationer än det är nu. Vi kan säga att det har funnits en lugn revolution i området, och vinnaren är du, konsumenten. För nu kan du med enkla knapptryckningar skapa personliga bilder anpassade efter dina behov och skapa galleri känsla i varje hem rum.

Här är sex tips för att skapa bra bildupplevelser hemma.

1. Modern stil + aluminium = sant

Finns det ett material som sticker ut i mängden, det är aluminium. Den rena, solida och lätta metallen skapar en modern touch och reproducerar bildskärmarna med stor skärpa och elegant matt finish. Aluminiumutskrift hjälper bilderna "stå ut ur väggen" på ett helt annat sätt, och är särskilt lämpliga för svartvita motiv. Och förresten, alla andra bilder som verkligen borde ses, vanligtvis i moderna hem.

NB Vi i villa läsare får nu 30% rabatt på alla interiörprodukter på foto knuten. Boka nu!

Läs också:

Kan du måla över laminat?

En läsare har en äldre kök med fronter av laminerad plast - och frågade om det var möjligt att måla den. Vi har svaret.

2. Instagram Collage on the Wall

Traditionellt vill vi hänga en och en bild på väggen. Men om Instagram har lärt oss, är bildkollagen bra, roligt att skapa och fungera som miniatyrfotoalbum. Och nu kan du helt enkelt hänga dina favoritkollager på väggen hemma. Med fotoknudsens designverktyg kan du enkelt infoga bilder från din drömsemester, flickvänner resa, barn eller vad du vill, och skapa en unik bild full av minnen för dig och ditt.

3. En stor eller mer liten?

En vägg utan bild är som en tom duk. Resten är upp till dig och dina "färgpinnar". Många väljer stora bilder på stora ytor, medelstora bilder på medelstora ytor också, men här finns utrymme för variation. Vad sägs om att göra en direkt fotovägg med många små bilder på en stor vägg eller spridda små och medelstora bilder tillsammans i en geometrisk harmoni, gör att både bilder och Plats av bilderna inspirerande att titta på? Valet är ditt. Spela dig själv till din favorit!

Läs också:

Handy fad byggd sängsäng för prinsessan (3)

När Tuva Marie (3) behövde en ny säng skulle fadern göra en säng utan vanligt. Så han byggde en två våningar prinsessa säng med trappa och balkong för ...

4. Det bästa valet för en rustik stil

Många av oss tittar bara på ämnet av bilder.Men om du är medveten om valet av material, kan du få mycket mer av samma bild. Till exempel, om du har en rustik stil hemma, kan ett foto tryckt på trä betona att din interiörstil är tydlig. Här kommer bilden att ta på träets naturliga struktur och skapa en mjuk, naturlig stil. Med fotoknappen kan du skriva ut dina favoritbilder på en pennfrukost, och du kan välja detaljer som mål och planets riktning själv. Garanterat en blink på väggen!

5. Vilken typ av bilder?

Tyvärr är inte alla konstfotografer. Men lyckligtvis lever vi i en digital ålder med historiskt god tillgång till fotokameror och utvecklingsmöjligheter. I princip kan alla ta bra bilder som kan stå uppe på väggen. Frågan är bara vad man ska ta en bild av? Svaret är givetvis individuellt, men ett tips är att fotografera saker du gillar. Något som är viktigt för dig. Det kan vara natur, färgstark mat, stugan, favoritblomman, barnen eller vad det borde vara. Och det behöver inte ställas eller sträckas. Det naturliga i ögonblicksbilder kan vara så vackert.

6. Plexiglas - Fotografens favorit

När du har tappat en rymdfarkost för en bild är det viktigt att trycka på det och hänga upp det så att det verkligen kommer att fungera. Och när det gäller fotografier spelar inte kvaliteten på en plexiglasbild på sig något. Här får du skarpa detaljer och gnistrande färgåtergivning i ett solidt material som skyddar mot damm, repor och smuts. Det är inte utan anledning att detta är fotografens favorit och materialet som kan ge dig köpcentret hemma.

Läs också:

4 appar som gör huset städat

Tjäna pengar på saker du vill bli av med. Här är 4 appar som du inte klarar av utan när du ska sälja begagnade artiklar online.

Om du inspirerades av dessa tips kan du faktiskt komma igång direkt. Fotoknappen har egna användarvänliga appar för väggdekoration, förstoringar, fotoböcker och mer, och erbjuder också lagring av dina foton.

De bilder som nämns i detta fall kommer i fem spännande material och en mängd olika storlekar och format, så bara ladda ner och spela.

Och lutad - du har en plånbok som revolutionerar ditt vardagsrum.

NB Vi i villa läsare för nu en 30% rabatt på alla interiörprodukter på foto knuten. Boka nu!

Vill du ha mer nyheter och tips om hus och husdjur? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev här!

ADVERT

Mest populära