All egendom: trädgård, kök, inredning >> Miscellanea

Den här mannen delade en säng utrymme med en laser

Om du har delat en säng med någon under en lång tid, har du vid något tillfälle garanterat argumenterat om vem som tar mest plats där.

På mitten av natten, djupt inne i en läcker REM-cykel; Plötsligt känner du till två kalla händer som skjuter dig över till den andra sidan av sängen, medan duvet inte längre täcker alla.

Grinning, kram och trötta pressar argumenterar tyst om vilka egentligen tar mest utrymme i den annars stora sängen, medan du verkligen bara vill sova på.

Drastiskt på jobbet

En amerikansk man har löst problemet på ett mindre romantiskt sätt, men det är i alla fall baserat på vetenskap.

Först mätt han till mitten av sängen innan han gick relativt drastiskt till jobbet och köpte en laserstråle.

Strålen visar sålunda var mitten av sängen är och där personen är i rätt läge på madrassen.

Dessutom var han så stolt över den envisa som han lade upp resultatet till både Imgur och Reddit, där bilderna har fått så mycket uppmärksamhet att de har nått norska gränser.

Mer i samma båt?

Reddit-skivan heter "Argumentet slutar nu" - vilket tyder på att han och hans fru har använt detta problem en stund redan.

Sedan har han sagt att allt var tänkt att vara ett skämt och att han är en mycket lycklig kille. Kommentarerna har inte upphört från andra i samma situation på reddit-diskussionsforumet. com:

Kan du ha gjort detsamma?

Kommentarer

När du kommenterar måste du använda ditt riktiga namn. Var objektiv, respektera andras åsikter och kom ihåg att många läser vad du skriver. Brott mot reglerna kan leda till uteslutning.

ADVERT

Mest populära