All egendom: trädgård, kök, inredning >> Hus

För att vara i sovrummet ser ut i höst

Vi skriver redan i augusti och hösten nyheter kommer in som pärlor på ett snöre. Många butiker har länge annonserade under hösten, men nu kan du hitta de värdefulla föremålen i butikerna. Och det kommer definitivt att bli mer, håll ögonen öppna.

Vad vi ser av trenden bilden hittills tyder på att vi inte längre kan säga Less is more. Nej, oftast bara skriker vi: MER är mer! De flesta passar också bra in i listan över trender vi har haft tro på för 2012.

Ljusa färger och mönster är väl på väg in, men naturlig trend kan stå en annan säsong.

Den uppfriskande 50s stil och mönster gör också blivit viktigare i det inre fronten. De läckra pastellfärger kan sprida glädje i en annars grå säsong.

En annan sak som är uppenbart är att alla leverantörer funderar på sovrummet, nu när det går emot innetid. Vi kommer naturligtvis att tillbringa mer tid i sängen, och det är inte att förakta!

BIG CITY FALL: Lexington höst vackra blommor i höstfärger, tryckta på exklusiva satin. Foto: Foto: Lexington

svenska Lexington (ja, det är ett svenskt företag, tro det eller ej) upprätta ett storstads tema i höst. Blommorna och färger inuti möter höstfärger ute på ett harmoniskt sätt. Lexington föreställer sig hela dagar i sängen. Vi låter oss förföras!

SOFT och väl: Lexington pläd höst mönster på mjuk flanell. Foto: Foto: Lexington

de vackra blommorna är tryckta på exklusivt satin, medan den traditionella rutmönster kommer i mjuk flanell. Att vi någonsin kommer att nå ja!

Maksimalisme

HM Home förnekar inte heller och har en mörkare och något mer maximalistiska hösten än vad vi är vana att se från dessa svenskar. Kontraster och natur är fortfarande föremål, och vi absolut njuta av vad de visar oss.

På Greengate har sweetest nyheten är väl ingen överraskning. De har naturligtvis behåller sin klassiska, småblomstrede mönster i retro färger ljust rosa och mintgrönt.

Den söta kan tyckas lite överraskande i höst, men då de väger upp det med en gråbrun och något lugnare samling nästa. Visst smakfullt!

TIDIGARE OR: Greengate uppdateras hösten med retro pasteller. Foto: Foto: Greengate A / S

kontraster: Starka kontraster och natur karakterisera hösten HM Home. Foto: Foto: HM Home

Fokus på tyger

Ellos kör inte mindre än fyra teman för hösten 2012: Modern, orientaliska, romantiska och skandinaviska. Textilierna har verkligen fått huvudrollen här.

Danske erbjudande till salu är mjuk och vacker som vanligt, med läckra pastellserveras på fina tyger av bomull och lammull samt vackra vaser och ljusstakar.

Skandinavien möter Asien och Afrika på Ikea

4 TEMA: Ellos kategoriserar nedgången i fyra teman: Romantisk, skandinaviska, moderna och orientaliska. Foto: Foto: Ellos

SOFT Pastell: erbjuda till försäljning en trevlig höst inklusive pastell pläd i lammull.Foto: PHOTO: Falby

Enligt Ikea kommer rustika traditioner och etniska detaljer att karakterisera våra hem hösten 2012.

TEXTILER I FOKUS: Ikea blandar etniska mönster med svensk lantbruksstil. Foto: FOTO: IKEA / Thommy Bengtsson

Ikea betonar textilier i höst som de betonade när de lanserade Ikea-katalogen 2013 i en textilaffär på Grünerløkka i veckan.

De fokuserar på två interiördesigner under hösten: svenska rustika, med grova, rustika och naturliga texturer och mönster som vi känner igen från förra årets nordiska naturutveckling.

Dessutom ser de en mer etnisk stil som tar ett grafiskt mönster med en mer global karaktär.

Ikea skapar på ett vackert sätt ett välbestämt möte mellan etnicitet i Asien och Afrika och den råa nordiska naturen. Det fungerar.

Läs också:

Här kan du bara glömma strömavgiften

Ät bra för den 25: e dagen av dagen

MINIMALISM ÄR BORT: Ikeas fall består av färger och etniska mönster. Foto: PHOTO: Ikea

Se snygga bilder av inspirerande inredning

Hur bli av med edderkopperna

ADVERT

Mest populära