Klar 2017

none: Klar 2017

Undan med peeling

Undan med peeling

Anledningar ytsplittring substratet är smutsiga salter, smuts och andra föroreningar. Substratet är blank (och slät). Substratantal (smittsam). Substratet är täckt med swabs, alger eller andra mikroorganismer. Den färg eller fläck som tidigare användes innehöll vax, silikon eller andra vattenavstötningsmedel.
Mal mahogny

Mal mahogny

I allmänhet, alla ytor är slipade. Det är det grundläggande arbetet som bestämmer om färgen är bra. En ordentlig tvättning, slipning och priming hör till en färgprocess om du vill ha ett bestående resultat. Och ju fler lacker färg, desto hårdare blir ytan. På möbler som används ofta borde du lägga på en extra kappa eller topplack med lack.
Verktyg för kakel jobb

Verktyg för kakel jobb

Verktyg jobb fliskutter derivat penna / vattentät penna för markering tandspackel med olika tandstorlekar tuggummi applikator kakel sladd och / eller kakel kors (eller. tiler tenn / piloter) skopor för lim och tätningsmedel (de flesta typer av bindemedel och tätningsmedel kommer att blandas med vatten) gummi spatel (spackel) för applicering av tätningsmedel svamp, trasa eller tvist knippen för rengöring tätningsmedel tätningspistol för applicering av silikonkomposition höger träskiva (linjal) för montering av plattor på väggen produkter kakel lim tätningsmedel kisel den kan dessutom behövs: borr och bor för kakel maskeringstejp förhindrar borren från att glida ritsnål och mosaik tång / papegoja tång för att skära kakel bågfil med trådsagblad om det är att skära ut ett större hål el fuktmätare för nygjuten betonggolv För vått rum som behövs: membran - en gummibaserad härdningsmassa så m tillämpas för att skydda ytorna mot fuktskador applikator borste (pensel / rulle) till membran ovävda material förhindrar sprickning av membranet genom fogar och hörn och andra övergångar nödvändiga verktyg för montering genom spikning, gipsskivor eller liknande med vara tillämplig.
Missfärgade panelen blir ljus igen

Missfärgade panelen blir ljus igen

Tydliga panelbeläggningar innehåller kemiska UV-filter som kommer att förhindra missfärgning. Detta skydd bryts över tiden. Om vi ​​inte gör nya behandlingar i tid kommer träet att missfärgas. Det bästa skyddet uppnås om ett eller flera lager av panelskiktet innehåller pigment som hindrar penetration av UV-strålar.
Använd hantverkare

Använd hantverkare

De bevandrade medlem av MLF (Målning och byggtapetsermestrenes Landsforbund) garanterar att arbetet är expert på avtalad tid och pris. Överklagande på jobbet under ett år efter det att mattan är lagd, även om företaget går i konkurs. Då höjer andra från organisationen. Klicka på "Sök mallmästare" för att hitta en i ditt distrikt.
Färgvariationerna i tjära

Färgvariationerna i tjära

Den tjära och tjära fläcken ljusare när de torkar, så det är klokt att vänta med att bedöma färgen på väggen är torr. Tänk på att torkningen kan ta lång tid - från dagar till flera veckor - beroende på väder och hur träet gör att tjäret tränger in. Blir mörkare Träbär tar tid senare än tjärfisk. Solen ökar torkningstiden, men det bör undvikas att applicera tjära i direkt solljus.
Snabb montering fiberförlust

Snabb montering fiberförlust

Fiber förlust är en ny och populär förlust variant. Det är tjock och hållbar, lätt att arbeta med och döljer små defekter bättre än vanlig tapet. Det är idealiskt att stödja nya tapeter, så vill du ha i snabb förlust-change, strippa till den gamla fibertapetet, det vill säga att dra de övre lagren av väggen, och inrätta ett nytt - rätt på baksidan av det gamla.
Skydd mot insektsangrepp

Skydd mot insektsangrepp

Den gamla trä där möbler har redan blivit attackerad av trä-ätande insekter och trämask som gör tusentals små hål, appliceras på en vätska som dödar insekter. på nytt eller gammalt trä som du vill skydda mot eventuella attacker tillämpa en skyddande vätska. Dessa behandlingar måste utföras under strikta säkerhetsåtgärder.
Golvplattor

Golvplattor

Plattor med märkning på baksidan är monterade med markeringen på samma sätt, så att mönstret på kakelens framsida är korrekt. Keramiska plattor kan läggas på många olika sätt. De vanligaste läggningsmetoderna är vinkelräta, diagonala eller med förskjutning. Särskilda insnitt / mönster bör lämnas till professionella stenare / murare.
Tryckimpregnerat inte underhållsfri

Tryckimpregnerat inte underhållsfri

Trykkimpregneringen gör träet resistent mot svampangrepp och röta, men inte alltid. En utemöbler som har förlorat glöd kan skyddas och fräschas med ny oljebehandling. Det första steget att renovera alla typer av utemöbler är städningen. Då binder alla efterföljande behandlingar bäst till substratet och förhindrar att damm och smuts arbetar i träet och gör möblerna fula.
Tryck behandlade trädäck måste bibehållas

Tryck behandlade trädäck måste bibehållas

Gå ut på terrassen, titta ner och utvärdera situationen. Faren är stor eftersom golvet är grått och smutsigt. Att få det snyggt igen är ingen häxa. undvika sprickor Många terrass golvet sätts samman av tryckimpregnerat trä, ett material som i stort sett har lång livslängd. Golvet lever inte längre längre om det stämmer med jämna mellanrum, men det är verkligen märkbart snyggare.
Ta bort fläckar utan att gnugga och gnu

Ta bort fläckar utan att gnugga och gnu

Inte gnugga, men pressen och klappa fläcken bort. Torkade fläckar borstas (använd en nagelborste) och dammsugas först. Fläckar på mattor som inte tål vatten måste avlägsnas av en kemtvättare. Detta gäller vanligtvis mattor av sisal, jute, kokos och handknutna och handvävda ullmattor. Om inte fläcken försvinner med torra metoden, är nästa steg ljummet vatten utan tvål.
Tjocklek bestämmer trägolv livet

Tjocklek bestämmer trägolv livet

Ju tjockare slitskiktet och den totala tjockleken av parkett, ju fler gånger golvet kan slipas. Här är en översikt över de vanligaste parktjocklekarna. 7 mm planka trä Not "laminatgolv", men en tunn lövträd som bara kan lätt slipas med sandpapper för finbearbetning med ett nytt lager av lack. På grund av sin smala kvalitet är Plankwood väl lämpad för att lägga på befintliga golv eftersom den bygger lite i höjd.
Tryckimpregnerat panelen

Tryckimpregnerat panelen

En sådan behandling säkerställer rötsvamp angriper inte virket, och kan därför lämnas utan avseende behandling med en svamp och algicid. Oavsett: tryck-impregnerade materialet måste också skyddas från påfrestningar en yttre struktur kan och bör hanteras på samma sätt som ett obehandlat trä. En tryckimpregnerat terrass golvet bör inte målas eftersom fukt från grunden "blåsa" bort färgskiktet, vilket i sin tur börjar flagna.
Läderunderhåll

Läderunderhåll

Så här gör du: 1. Applicera läderrem på äkta läder, med en luddfri bomullstyg i ett tunt skikt medan du masserar. Läderremmen är äkta läderfärgad som en icke applicerad tätningslack. 2. Torka överflödig grädde, torka och polera sedan med en mjuk trasa. Skinnet kommer att visas med en förnyad levande yta som är skyddad mot fläckar och sprickbildning.
För att klistra vi Plattor

För att klistra vi Plattor

Stå utanför eller i ett rum som kan motstå en liten röra om man blandar pulver lim i vattnet. Blandningsförhållandena är på produkterna, och det färdiga limet ska så småningom vara lite tunnare än en kulled. När du monterar en kakel på väggen i vått kakelklister måste det vara fast. Det borde inte sägas.
Hur ser jag skillnad i kvalitet?

Hur ser jag skillnad i kvalitet?

Förlusten blekna med tiden, men graden av blekning varierar från produkt till produkt. Därför är tapetet märkt med symboler för ljusmotstånd. Ljusmotstånd mäts med en skala från 1 till 8. 1 är svagaste och 8 bästa. Denna skala skiljer sig från andra motstånds skalor, som vanligtvis sträcker sig från 1 till 5.
Vax behandling av möbler

Vax behandling av möbler

Det huvudsakliga syftet med ett treforsegler är att skydda ytan mot vattenstänk och binda pigmenten i träet så att det förhindrar. Tätningsmedlet tätar också porerna i träytan så att man kan klara sig med färre lager vax eller lack. Hur man gör det 1. Applicera borstad träförseglingar i en jämn kappa.
Vinyl plattor i vestibulen

Vinyl plattor i vestibulen

Välkommen! Slitstarka vinylplattor imiterar trä och marmor. De är lätta att hålla rena och därför mycket praktiska i entrén. De kan tåla vatten och känna sig varm att bära utan värmekabel. Här mäter varje platta 30 x 30 cm, och det finns flera mönster, färger och storlekar. Chips är mjukare att hantera vid upphettning med en tork e.
Färgen på taket kakel

Färgen på taket kakel

Den proceduren för framställning och målning av panel tak är densamma som för panelen. Se proceduren här. Kom ihåg att maskera väggarna och täcka rummet innan arbetet börjar. Takplattorna är målade alla längder för att undvika sköldar. Glans En blank färg avslöjar stötar bättre än en matta. En blank färg är lättare att tvätta än en som är matt.