All egendom: trädgård, kök, inredning >> Energi

Detta tror inte att människor när de lämna hemmet

Ren, ljus och minimalistisk är nyckelorden för att märka dagens viktigaste interiörtrender.

Våra bästa tips för att enkelt få den populära trenden i ditt hem är att välja den populära färgvit när du uppgraderar och dekorerar hemma.

Vit är därför den nya svarta, och det gäller även din vedeldad spis.

Den trevligaste samlingspunkten i hemmet ligger runt vedeldad spis och eldstaden.

Det är viktigt att inte glömma att det inte bara ska ge värme och trivsel, utan också - och kanske lika viktigt - spisen ska läcka, design präglat och stå i linje med resten av huset stil, layout och inredning.

I ett rum dekorerade och dekorerade med ljusa färger, behåll din tro på det inbyggda stil-DNA med en fin vit vedeldad spis.

Do HWAM till en "mönsterexempel"

Den svenska spisen tillverkaren Contura är känt att både design och kvalitet är förstklassig i sina produkter, och de vet att design har nu blivit en av de viktigaste kriterierna vid val ny vedeldad spis.

Innan du kan välja om ugnen ska vara svart - eller svart.

Contura, med hans öga för design och trender, se att vita är inte bara en av de starkaste inredningstrender just nu, men också att det är både klassisk, tidlös och passar de flesta inredningsstilar.

Därför ligger den vita trenden i Contura.

Läs om stålskorsten från Premodul här

En braskamin i den populära trenden färg och modern design är en naturlig fokus för ett hem som annars är inredda i rustik stil.

Den viktigaste och enklaste inredningen

Men vit är inte bara vit. Därför erbjuder den populära eldstadsproducenten en rad vedeldade spisar i den varma trenden.

Med ett stort utbud av olika utföranden och storlekar, är du säker på att hitta den kamin som passar perfekt in i ditt hem - vilket inredningsstil du har!

Gå till en vit vedeldad spis - hitta den perfekt för dig!

Gör eldstaden en fin inredning i hemmet genom att välja en design som kompletterar och balanserar resten av interiören och stilen på rummet.

ADVERT

Mest populära