All egendom: trädgård, kök, inredning >> Hus

Detta kan vara din!

Nu har du chansen att vinna den färgstarka bäddset Jennifer Missoni Home. I samarbete med Bellas Hus ger vi bort en säng till en lycklig och kunnig DinSide-läsare.

Dessutom har vi två handväskor från Missoni, av typen Jeremy, i andra och tredje priser.

Konkurrensregler

  • Hur man deltar:

    Ta frågesport och svara på tre frågor. Om du är korrekt på alla tre får du ett lösenord och en e-postadress för att skicka den till.

  • I posten skriver du också en kort förklaring till varför du vinner
  • vinnaren tisdag den 31 april.
  • Anställda på Aller Internet och Bellas Hus, liksom deras närmaste familj, kan inte delta i tävlingen.

OBS: Tävlingen har nu upphört - men du kan fortfarande ta frågesport.

Ledsen â? ?? Denna artikel är inte längre tillgänglig.

Inredning av mode

Det andra och tredje priset är Jeremys handväska från Missoni. Foto: Missoni Visa mer

Det italienska modehuset Missoni är känt för färgglada mönster, särskilt zigzagmönster. Och det är lätt att känna igen samlingens stil för hemmet. Ett antal tänkbara och otänkbara färgkombinationer, sicksack och prickar, blommor - och som förra året, även fjärilar.

Missoni är inte den enda kläddesignern att ta hem. Bland andra Armani har Donna Karan, Ralph Lauren och Kenzo kastat sig på den inre vågen. (I det billigare segmentet hittar vi även inredningsartiklar från H & M och Zara.)

Det kanske inte är så trevligt. För vi kanske inte har budgeten för att klä sig i haute couture varje dag, men ett täcke eller några färgglada kuddar, är vardagslyx som är möjlig. Men det bästa är om du kan få det gratis. Ta mini quiz och gå med i tävlingen, så kanske du är den lyckliga vinnaren.

Läs mer: Till sängs med designersna

ADVERT

Mest populära