All egendom: trädgård, kök, inredning >> Hus

Denna fråga värmer

Hittills har de flesta av oss trodde att älg i solnedgång har varit Guldstandarden när det gäller att mäta vad de flesta tycker är trevligt att titta på medan du dricker kaffe hemma i vardagsrummet.

Det är möjligt att standarden behöver en översyn nu.

Hot?

Den holländska designern Guus van Leuuw visade upp sina senaste skapelser på årets design och inredning mässan i Milano, och om du gissade att installationen av bilden var en radiator, du har en ljus framtid framför dig.

är Dessa dyreradiatorene sammansatt av mellan 40 och 60 stålrör, som var först böjd i enlighet med instruktioner som betjänas av en dator, och därefter svetsas samman av en annan holländska designern.

Det kan inte kräva mycket fantasi att gissa att djuren radiatorer är anslutna till centralvärmesystemet via svansen.

Bestruket

Både älg, RAM, och vad som verkar vara en hund (!) Sägs komma med autentiska, hvetefrødfylte päls bitar som läggs över radiator, så att medlemmar i hushållet kan plocka upp pälsen och sprida det över säg om radiatorn själv inte producerar tillräckligt med värme eller om man helt enkelt vill stanna i ett annat rum.

Den filosofiska motivation för serien med "Tamdjur" (boskap) finns naturligt i gamla dagar, en tid då, enligt van Leeuwen var vanligt att människor bor i närheten eller i närheten av djurbesättning att hålla sig varm.

Det är en rimlig anledning, men de flesta tycker fortfarande att detta är den fulaste som de sett, eftersom de ofrivilligt kom över sina egna bekräftade bilder.

Eller vad menar du? Är det här en designkatastrof? Säg din åsikt i debatten nedan!

ADVERT

Mest populära