All egendom: trädgård, kök, inredning >> Hus

Kan detta vara din

Tävlingen är nu stängd

Trött på att klippa häcken för hand? I samarbete med Black & Decker ger vi dig chansen att vinna en elektrisk häcksax eller handhållna gräsklippare.

Allt du behöver göra för att tävla är att svara på tre frågor och ge oss en kort beskrivning av vad du tycker är det bästa på våren.

Tävlingsregler:

  • Hur man deltar:

    Ta frågesport och svara på tre frågor. Om du är korrekt på alla tre får du ett lösenord och en e-postadress för att skicka den till.

  • Kom ihåg att skriva vad du tycker är det bästa på våren
  • Vinnaren blir torsdagen den 16 april.
  • Anställda på Aller Internet och Black & Decker Norway, såväl som deras närmaste familj, kan inte delta i tävlingen.

Ledsen â? ?? Denna artikel är inte längre tillgänglig.

Priser

PRIS är en helt ny häcksax från Black & Decker, Model GT 6030. Detta är en elektriskt driven häcksax, med en märkeffekt på 650 W. Modellen har 25 mm klingor för optimal skärprestanda, tandavstånd 30 mm och det hela 60 cm längd av svärdet.

Två personer kunde vinna en liten kantskärare vardera, modell GL602, från Black & Decker. Foto: Tillverkare Visa mer

GT6030 har ett skyddsspets på knivspetsen för att förhindra skador, om du skär en häck som ligger nära väggarna, taket eller marken. Det har också ett snabbt svar när du trycker på stoppknappen. Priset har ett värde av ca 1 300 kronor.

Vi har provkört priset, och det kan läsa mer om här

Andra och tredje pris är en snygg och små batteridrivna, handhållna kantskärare, GL602, som låter dig att klippa gräset tills sängen och andra skrymslen och vrår där det är svårt att komma med gräsklipparen.

ADVERT

Mest populära