All egendom: trädgård, kök, inredning >> Hus

Detta köp pengar människor

Kaffemaskon från Siemens mer

[Ugjyldig objekt (NAV)]

?? Building Exhibition? ? är den största byggupplevelsen som någonsin organiserats i Norge. För dig som kund betyder det att urvalet är enormt. Bra skor är en förutsättning för dem som reser? Även efter fyra timmar i de stora utställningshallen gick vi inte igenom allt.

Mine är större än din

Det är härligt att ha gott om utrymme när matlagning och standardbredd på 60 centimeter i norska köket ser nu för att få buxom konkurrens. Flera spismodeller är lika starka som de är och det är inte längre ovanligt med storlekarna 90, 100 och 110 centimeter.

Men fancy köksartiklar alà Gaggenau är inte allt som visas på showen. Här har du också ett stort urval av olika trä, pellets och gasterter. Om du redan har sparkat ordentligt kan du gärna svalna i en av de många bubbelbadkarna.

Messe erbjudande?

Gaggenau är bland de hippaste - priset är då. Kyl / frys och isskåp är från 32.500 och upp till 95.000.- kronor. Visa mer

Som vanligt är flera av leverantörerna frestande prisminskningar i mässan. På vår runda kom vi över rabatter på mellan 10 och 35 procent. Därför finns det utrymme för den effektiva skrivaren.

- Ja, vi säljer lite, men lika viktigt är det nog att göra sig synliga på marknaden, säger Morten Tønsager från Victory Spa. När kunden äntligen beslutar att köpa - vi hoppas att de kommer att vänja sig vid de produkter vi har visat vid ett tidigare tillfälle.

Hemmalag ?? en tillväxtmarknad

Gas ärterna är utsökta. Prismessig, det kan dock vara en traditionell variant.

Från Peisselskabet as. Visa mer

- Att vår kundgrupp är så annorlunda slutar aldrig att överraska mig, fortsätter Tønsager. ?? Myten att detta bara är för snobberna är åtminstone fel. Till exempel är det inte ovanligt att den genomsnittliga familjen bor i blocket köpet en av de dyraste modellerna vi har, medan människor som är kända för att ha en massa pengar väljer den så kallade standardmodellen. Prioritering är allt som spelar roll, och det är det som gör det så roligt. Att du inte kan slå alla över en kam.

- De så kallade våta bastur är annars en tillväxtmarknad, säger Tønsager. Många kan ha upplevt att bastun i huset inte används, så här får du båda. Topp modell exempelvis utrustad med teak säten, stjärnklara tak, vattenstrålar spola hela kroppen, och särskilt skotsk massage. Det betyder att det växlar mellan kallt och varmt vatten, ler leenden.

- Annars måste jag också skryta om vår Barbados badtunna. Du kan börja med ett textmeddelande.Således är allt förlorat och klart tills du kommer hem från jobbet. En fin toppmodell, och priset på ca 90 000 kronor är då, avslutar Tonsakes från Victory Spa.

Kök: Gas Gas Gas

Tom Nord är nöjd med sitt val. Visa mer

Playful apparater är i skottet som aldrig tidigare. Förresten är termen vitvaror inte längre lämplig. Här är det mesta i stål, oavsett om det är kylskåp, spis eller fläktar. Det andra som slår till dig är de otaliga modellerna av gaskokare.

- Tja, gasstopp är på väg, säger Tom Nord från Sunwind. Och här är det inte bara mästerkockarna som trivs. Den största fördelen med kaminen är att det blir varmt direkt. Det gör det lätt att hitta kokpunkten och därmed bibehålla rätt temperatur när maten görs. De är inte heller dyra, jag antar att de flesta familjer kommer att göra bra med gas för 300 kronor om året.

Gas bör vara. Visa mer

- Jag har köpt denna modell med fem gasblåsor och elektrisk ugn. Jag måste erkänna att jag föll för italiensk design i rostfritt stål, dessutom är det bekvämt att ha tillräckligt med utrymme i ugnen själv. Och ja, vi har faktiskt tagit Grandiosa testet. Det fanns plats för alla 18 mini-grandios. En oslagbar försäljningsplats, avslutar en leende nord.

ADVERT

Mest populära