All egendom: trädgård, kök, inredning >> Interiör

Tog de motljus

Med sin nyrenoverade vardagsrummet de har ett ljust rum, som också upplevt betydligt större än det var. Det goda ljuset som ursprungligen var där hade försvunnit genom åren. Eftersom förgyllt trä är en blixtstjärna finns inget nytt under solen, något är det här ett bra exempel på!

Ägarna är användbara och har gjort renoveringen själva. Några av de gamla möblerna har fått ett spel med möbler fläck, och passar mycket väl med den nya, mörka soffa och dito bord.

Val av yta

Golvet är en fin, varm handen mot vadderade möbler och vita väggar.

Det var snabbt i processen fastställt att trädstrukturen på tak och väggar verkar, något du inte komma till nästa målningen. Därför valde de genomskinliga ytbehandlingar som gör en ljus yta och samtidigt gå igenom trädens ritningar. Produkterna är vitpigmenterade nog att den gyllene färgen som tagit panelen nu är borta.

Att behålla en del av den gamla

Den gamla släktklenod av en bänk saknade tillbaka, och med nya ryggdynor och madrasser, har det fått en mer soffa känsla än tidigare. En runda möbebok skapade också en stor och snygg förändring. Rullstolen var flitig i bruk och fungerar som en lättnad och sidobord för soffan. Den har fått samma behandling och färg som den gamla bänken.

Den gamla bänken är nu en praktisk möbel och klädd bra för att få en färgad möbel.

Löpbandet har fått samma behandling och färg som den gamla bänken.

Tidigare placerades soffan med ryggen mot rummet och gjorde rummet mindre än det var. Den nya står vid fönstret och ger en motsatt effekt - uttrycket är nu mycket öppet och luftigt än tidigare. Golvet är bevarat och ger både vikt och varm färg till det annars ljusa rummet.

Mörka möbler och textilier med varma färger är trevliga mot de ljusa väggarna.

ADVERT

Mest populära