All egendom: trädgård, kök, inredning >> Interiör

Dessa väggar inte behöver måla

Nu kan du antingen chip eller gipsskivor för att få bort väggar: Slutligen finns det väggpaneler är redan målade i olika trendfärger.

Med Smart Panel får du moderna och tydliga väggar utan profiler eller panelväggar i klassisk stil. Vad som tidigare varit ett tidskrävande jobb går nu i ett svep med bra resultat.

Trappa med färdiga röjningsväggar från Smart Panel. 259 kr per skylt på Byggmakker

Panelen är färdigmålad och kan monteras direkt på befintliga vägg- eller stenverk. Om du inte hittar din favorit kan du köpa obehandlade tallrikar som är klara att måla.

- Färger väljs ut för tidens tider och inspireras av naturen; hav, regn, storm, himmel, hav, fjord och berg, berättar inredningsarkitekt och designer av Smartpanel Trend, Signe Schineller.

Läs också:

Få rak och nymålad vägg på 1-2-3 med smart panel

Nu behöver du inte längre gipsskiva eller spånskiva för att skapa rader och räta väggar. Nu finns det äntligen väggskivor som även pre-målade i ...

väggar är tåliga och lätta att rengöra, så att de är lämpliga i vardagsrummet, kök samt andra rum. På badrummet, var noga med att använda en panel som är lämplig för våtrum.

- Vi lever på en hektisk vardag där alla kommer att nå högst trots tidsgränsen. Smart panel ger mer tid att spara. Och med tanke på astma och inomhusklimat är det väldigt bra att inte borsta ner väggar och gnistar, säger Signe Schineller.

Personlig sal med prefabricerade väggpaneler från Walls4you. 279 kr per tallrik på Maxbo.

Handlackade Coats

South Interior Beaver Panel är en annan variant, som levereras med tre ytbeläggningar. Den sista stroke är handmålade, vilket ger en eftertraktade finish.

Plattorna är tillgängliga med tre profiler och med fem färger som standard, men kan tillverkas i specialfärg på beställning.

Läs också:

Kan du måla över laminat?

En läsare har ett äldre kök med fronter av plastlaminat - och frågade om det var möjligt att måla det. Vi har svaret.

Färgglada, släta väggar utan att behöva måla dem - från Smart Panel.

plattor i Bever Panel-serien är 11 mm tjock, 61, 9 cm brett och 239 cm hög, och kan mycket väl vara monterad på den befintliga väggen.

Tapetet går inte utöver trendbilden, och du ser fortfarande nya och innovativa varianter för väggarna. Om du har en vägg som inte är lämplig för tapeter, är färdiga väggpaneler därför ett bra alternativ.

Walls4You-konceptet för Byggma består av 40 tapetdesigner på spånskiva. De kan monteras direkt på befintlig vägg. Montering av plattorna är enkel och har en låsprofil som gör samlingen något synlig. Plattorna i serien är 12 mm tjocka, 62 cm breda och 239 cm långa.

Läs också:

10 saker på vintern vet alla föräldrar

Barn är underbara. Vinteren är fantastisk. Men tillsammans, de två städerna om de utmaningar vi föräldrar bär med oss ​​resten av våra liv.

Handmålad väggpanel från Beverpanel, från 159 kronor per tallrik på Maxbo.

ADVERT

Mest populära