All egendom: trädgård, kök, inredning >> Interiör

Därför bör du välja primer och måla från samma tillverkare

Om du målar insidan eller utsidan, och använda färg från en tillverkare, ofta får du meddelande om att resten av de produkter du köper för projektet bör komma från samma tillverkare. Och det är inte ett försäljningsställ. Det är ett viktigt råd som du inte följer. Om du har bestämt för en tillverkare, följ tillverkarens produktval rekommendationer.

- Följande system är viktigt för hållbarhet. Du bör inte handla om primer och toppfärg, säger Chresten Nielsen på Beckers.

Läs också: Hur att hitta rätt färg

säkerställer hög kvalitet

LÄMPLIGA: Det finns speciella tvättmedel som är avsedda för rengöring före målning. De är sammansatta på ett speciellt sätt, vilket gör ytan till den bästa utgångspunkten innan den ska målas. (Foto: Jordan) "> LÄMPLIGA: Det finns speciella tvättmedel som är avsedda för rengöring före målning De består på ett speciellt sätt, som gör att ytan för att få bästa punkten innan det målas (.. foto:.. Jordanien)

När färgen och primer hänger ihop i ett färgsystem säkerställer det hög kvalitet bearbetning produkterna är utformade och testade för att fungera bäst tillsammans, och sedan kommer det också att se bättre Om du väljer topplack från en tillverkare, priming från varandra och rengöringsmedel från en tredje, är du inte garanterad att produkterna fungerar lika bra tillsammans

Läs också:. 4 goda skäl att använda mallar sjunka

Håller längre än

för de allra flesta är hållbarhet är en viktig faktor när det ska saneras. bör sådan fasad målad, vi är oroliga för att det förblir bra så länge som möjligt, med de längsta möjliga mellanrum. följande beläggningssystem, är du säker på att de olika behandlingar fungerar bra också Över tiden. Har d Du läser att färgen ska vara i 16 år, så du måste veta att det är under vissa förutsättningar, inklusive att följa det system som rekommenderas av tillverkaren.

Denna enkla men viktiga råd till alla er som har ett renoveringsprojekt på den tiden, därför att bestämma vilken täck produkt du vill använda först, och ta detta som inspiration för resten ska handlas.

HÅLL LENGER: Följande färgsystem säkerställer att dina resultat varar längre. (Foto: Butinox) "> Holder MER: När du följer färgsystemet säkerställer att resultatet håller bra längre (Foto: Butinox).

ADVERT

Mest populära