All egendom: trädgård, kök, inredning >> Badrum

Därför behöver män och kvinnor i olika saker i badrummet

Den undersökningsföretaget YouGov har gjort några intressanta upptäckter på uppdrag av badrum tillverkaren Villeroy & Boch Gustavsberg.

Enligt en rikstäckande undersökning visar det sig att kvinnor och män behöver helt olika saker när det gäller inredning och inredning i badrummet. Du kanske tror att en toalett, handfat och dusch håller?

Stereotyper rösta

Resultatet visar att stereotyper är lika typiska som man skulle tro. Kvinnor vill ha doftande ljus, även handdukar och doftande ljus i badrummet medan män vill läsa material, bra internet täckning och musik.

Läs också: 4 tvätta misstag vi gör i badrummet

PR & Kommunikation i Villeroy & Boch Gustavsberg, Rebecca Duvemyr, sade i ett uttalande att resultatet bekräftar biologiska skillnader.

- Du har den stiliga mannen som använder tiden att ploga genom VG, Facebook eller läsa e-post. Då har du den emotionella kvinnan som älskar det, och som är angelägen om kroppsligt välbefinnande, säger Duvemyr.

Slutresultatet av undersökningen. Foto: YouGov

Varierad tid

Samma undersökning visar också exakt hur mycket tid den genomsnittliga personen använder i badrummet. Här är också stora skillnader mellan kvinnor och män, men vi visste det?

Läs också: För att ta bort hund och katt hår från mattan

För de flesta människor håller den med 15-30 minuter i badrummet under dagen, men för en av fem kvinnor är inte tillräcklig för .

21 procent av kvinnorna undersökte att de spenderar 30-60 minuter. I jämförelse svarade bara 14 procent av männen samma.

- Vi har sett en stor utveckling om den roll som badrummet spelar i huset. Innan det var snabbt och snabbt igen, har det här rummet blivit platsen för kvalitetstid ensam på en hektisk dag. Därför satsar vi mer på detta rum, vilket är lätt att se om man jämför badrum i äldre hus med nyare bostäder, säger Duvemyr.

Ett nytt bad

Nyligen skrev vi om Google-ingenjören som gjorde spegeln i badrummet för diger-smarttelefonen; Vi förutspådde att det var framtida spegel.

Vi har också skrivit att köket har blivit det nya vardagsrummet; läxor, kontorsarbete och familjeåterförening görs samtidigt som maten görs. Med andra ord lever vi i en helt ny tid, där du bestämmer dig för var bordet ska stå. Bokstavligen.

Läs också: Ett smutsigt hem kan förstöra drömdatumet

Duvemyr förklarar att de måste möta större krav än tidigare men har löst med ett brett utbud av mönster och färger.

- Vi känner att människor tänker mer på hur badrums- och badrumsinredningen kommer att se ut.Människor vill ha snygga och smarta lösningar, och är modiga när de väljer detaljer som kranar, knutar och handtag, "avslutade hon.

Kommentarer

När du kommenterar måste du använda ditt riktiga namn. Var objektiv, respektera andras åsikter och kom ihåg att många läser vad du skriver. Brott mot reglerna kan leda till uteslutning.

ADVERT

Mest populära