All egendom: trädgård, kök, inredning >> Trädgård

Därför bör du välja sammansatt virke för din nya terrass

Morgonkaffe på terrassen före arbete eller lat dagar vid poolen? En terrass kan verkligen sätta kronan på jobbet både på vardag och semester, speciellt om man inte behöver oroa sig för underhåll.

Varför spendera tid olja och måla terrassen och ta bort kakel från fötterna när det finns ett alternativ?

Faktum är att nu fler människor väljer trä förening i stället för vanliga material till sina terrasser, uteplatser, balkonger och pool däck. Det exklusiva materialet är helt underhållsfritt, men är fortfarande gott år efter år.

Satsa på terrassen ev hög kvalitet

träkompositer kan upplevas dyra jämfört med annat virke, men när det gäller hållbarhet och minimalt underhåll, den årliga kostnaden för din uteplats fortfarande låg.

Priserna, som kvalitet, kan variera mellan olika märken på marknaden och på lång sikt betalar det sig att investera i bättre kvalitet.

Så kallade massiva omslag, som Woodlon Trekomposites är vanligtvis mer resistenta och kan breddas bredare än andra varianter.

Woodlon Trekomposiet garanterar en stabilare och hållbar terrass.

Många alternativ och enkel montering

Woodlon Tensile Composite finns i flera olika ytstrukturer och naturliga färger. Vad säger du till exempel på en terrass i Gop Woodlon Elegance med trädstruktur i ljusgrå, grå eller brun? Eller gob Woodlon Original med skurad yta i ljusgrå eller mörkgrå?

De är enkelt monterade med dolda klipp, är lika användarvänliga att behandla som vanligt trä och kräver inga specialverktyg. Dessutom har det upp till 25 års garanti.

Vid Woodlon. Nej, du kan beställa prover, beräkna materialförbrukningen för din terrass och leta efter din närmaste återförsäljare.

ADVERT

Mest populära