All egendom: trädgård, kök, inredning >> Hus

Världens dyraste lägenhet?

Lyxiga Djur

Londons dyraste lägenhet är nu till salu, skriver den svenska tidningen E24. se. Oavsett om det är också världens dyraste, vet det inte, men det kanske inte är långt ifrån?

Londons lyxlägenheter ligger med utsikt över Hyde Park, nära Royal Albert Hall. Lägenheterna har den högsta prislappen någonsin i London, cirka en miljard norska kronor, du måste betala för en av de fyra penthousesna.

Lägenheterna beräknas vara färdiga runt 2010 och ska ha brandskyddade fönster, ett speciellt luftkonditioneringsapparat, ögonscanner och skydd. En tunnel kommer att ansluta lägenheten komplex med Mandarin Oriental Hotel - som hotellet kommer att ansvara för gateway-tjänsten.

Billigaste: 50 miljoner

Förutom de fyra takvåningarna finns totalt 86 lägenheter till salu i de planerade byggnaderna. Den billigaste kostar nästan 50 miljoner norska kronor. Många har visat intresse och flera av fastigheterna har redan sålts - trots en lång väntan och en betalning på 20 procent.

Det är arkitektfirma Candy & Candy som står för de nya lägenheterna, som ägs av bröderna Nick och Christian Candy. Candybröderna började när de köpte en lägenhet i Earls Court för tio år sedan, eftersom de finansierade med ett lån från sin mormor ...

Den nya prisposten visar tydligt hur London-fastighetsmarknaden fungerar - Londoncentrapriserna ökade med cirka 20 procent förra året. Detta trots - brittiska mäklarfirmor förutsätter en fortsatt ökning under nästa år på cirka åtta procent.

Källa: www. e24. se.

Mer om huspriserna:

  1. Här galler hyra
  2. Hur med mer rabatt
  3. Huspriserna faller
  4. chefsekonom förutspår högre boräntor

ADVERT

Mest populära