All egendom: trädgård, kök, inredning >> Miscellanea

Världens bästa film?

Ken Block har länge underhållit oss med imponerande operativvideor i olika miljöer. Slutligen tog vi en vacker vändning runt Miley Cyrus "mycket diskuterade" wrecking ball ", genom smala behållare och andra imponerande och genombrottstunt.

Blåsningar är ofta arrangerade med coola rekvisita och effekter, vilket gör allt en gigantisk scenshow. Men ibland är mindre faktiskt mer.

Ryan Tuerck, en professionell förare i den amerikanska Formel Drift-serien, släppte nyligen en video på YouTube där han testar den nya turboen på sin 840 hästkraft starka Toyota GT86. Tänk om alla testkörningar hade varit så råa.

Men det är inte bara bilen som är imponerande i den här videon. Tuerck tar med sig racing kollega Rob Prima i en Nissan 200SX, och tillsammans kan det ha hittat världens bästa sätt.

Tucked Treasures

Dold i lantliga och kuperade omgivningar i Oregon-staten sträcker sig en perfekt asfaltflod genom landskapet.

En härlig kombination av långa svängningar, snäva 90 grader och kuperad terräng, är allt för galen körning. Någonting som kommer att bli.

Tuerck och Prima glider genom landskapet som en het kniv i smör. Rå motorkraft, fantastiska drivrutiner och vacker natur.

Magiskt Singel

Ingen Miley Cyrus, Inga Gorillor på Segways, Inga Halv Nakna Dansare. Ingenting. Bara galen mängd däckrök, episkt motorbuller och förmodligen världens bästa sätt.

Vi gillar alla att bli underhållna och vi sällan tackar för en extra effekt eller två, men det var precis vad vi behövde.

Två gale bra förare, två extrema bilar och världens bästa sätt. Ken Block, vi är glada över nästa video, om ett år.

ADVERT

Mest populära