All egendom: trädgård, kök, inredning >> Miscellanea

Världens bästa iPod-system?

Med denna exklusiva utrustningen, tillsammans med det exklusiva 3-vägs högtalarsystemet, garanteras ett otroligt rent, välupplöst och dynamiskt ljud som fyller ett vanligt vardagsrum utan problem.

Nu kan du skämma bort dig själv och din iPod med enastående ljudkvalitet och världsklass design, finish och komfort.

Med B & W Zeppelin kan du äntligen uppleva ljudkvaliteten som lagras i iPod-musikbiblioteket - väl uppmärksammat utan kabelkrok och besvärliga system och tillhörande stora högtalare. Zeppelin har teknik, ljudkvalitet, finish och design på en nivå som du aldrig har sett innan du använder iPod-tillbehör.

Enbart en vikt på 7 kg berättar mycket om ambitionerna. Med den unika dockningsarmen kan du ansluta nästan vilken iPod som helst till ett svep, och driva det så enkelt som om du hade det i handen. Du får självklart också fjärrkontroll så att du kan styra soffans grundläggande funktioner.

Effektdelen har tre högkvalitativa digitala klass-D-förstärkare (25 watt vänster / höger och 50 watt till bas). Denna övertygande utrustning, tillsammans med det exklusiva 3-vägs högtalarsystemet, garanterar ett otroligt rent, välupplöst och dynamiskt ljud som fyller ett vanligt vardagsrum utan krångel.

Zeppelin förväntas vara klar för leverans i början av april, men kan redan ses på Hi-Fi Clubs butiker.

B & W Zeppelin: Pris £ 499, -

Läs mer på Hi-Fi-klubbens hemsida.

ADVERT

Mest populära