All egendom: trädgård, kök, inredning >> Interiör

Förlust för tuffa

Det finns ett brett utbud av förlust som tål både vatten och borste, så om du vill ha tapet i hallen, kök, toalett eller ett annat rum med väggar som måste uthärda lite extra, då möjligheterna många.

Det finns naturligtvis många tapeter som måste hanteras varsamt, både under och efter erektion, men intervallet för tuff och kan tvättas och skrubbas är minst lika stor. Det är slutsatsen efter att vi kontrollerat med landets ledande tapetleverantörer vad de hade av tapeten som tål och tvättas och skära lite extra.

Leta efter rätt symbol

Alla tapeter är markerade med en symbol som beskriver vilka funktioner de har. Dessa innehåller också viktig information om inställning. När du letar efter en tapet som kommer att stå att tvättas, leta efter en symbol med våglinjer. Tre vågor betyder att tapetet kan tvättas med mildt tvålvatten. Symbolen för en skrubba under våg innebär att tapetet kan tvättas med mildt tvålvatten och pensel.

Tre vågor betyder att tapetet kan tvättas med mildt tvålvatten. En skrubbskrubb innebär att tapetet kan tvättas med mildt tvålvatten och borstar.

Vinyl är mest robust

Spectrum är en kraftfull vinyl tapet med tre tvättvågor från Fantasi Interiors. Den finns i flera olika mönster i färgerna vit, rosa, grå och petroleum, brun och svart.

Den mest robusta tapeten finns bland vinylband. De är särskilt lämpliga i rum utsatta för grovt slitage. De finns i olika kvaliteter, kan vissa rengöras med tvål och vatten, en del med trasa eller svamp, på den mest robusta man kan använda scrub.

Vinylband finns i många olika mönster och utseende. Vissa är kraftfulla och kan ha en ytstruktur. Andra är tunnare och mer flexibla. Det finns också varianter som liknar pappersförlust, men ett tunt vinylskikt gör dem mer hållbara och enkla och håller sig rena.

Vid INTAG hittade vi Lindos från Sanderson, även en vinyllåda med tre tvättvågor. Denna design finns i flera färger, alla välinställda ton-i-ton och en liten silver skimmer.

Fiberapet

Casamance Copper Collection leds av Green Apple. Detta är en vinyl backing med fiberbacking, och tre tvättvågor. Designen finns i flera färger.

Det finns också varianter som är mycket robusta. Detta är tapeten av polyester och cellulosafibrer i hela och har en mjuk och bekväm yta. Fibrerna är inte vävda men bakas ihop i ett material som har en hög nötningsmotstånd. Fibern kan vara jämnt färgad med svaga nyanser på ytan, där fibrerna kan ses nära varandra. De finns också i ett brett utbud av färger och mönster.

Omexco, genomförd av INTAG, har flera samlingar av tre tvättvågor.Det här är från Minerals kollektionen.

En rustik tapeter för rustik miljö, vinylkran med fler tvättvågor från Casamance och Green Apple.

Lucia är en av de bästa säljarna på Storeys, en vinyllåda som kan skruvas. Kvaliteten är tillgänglig i flera mönster och färger.

ADVERT

Mest populära