All egendom: trädgård, kök, inredning >> Interiör

Förlust - inte bara en panelhöna

Har du blivit kär i en ny tapet? Du behöver inte tapeter om ett helt rum, inte ens en hel vägg! De nya roliga mönstren är i sig roliga dekorativa element. Bakgrunden kan användas för mycket mer vi brukar tänka på. En tapeterrulle för ett par hundspinnar kan vara en bra hjälp även nu att gamla möbler ska renoveras.

Monteringsvinkel

Har den gamla bruna byråen en fin form och är praktisk? Men är du så ful? En liter glansig färg och en härlig tapeter kan göra skillnaden mellan skräp och äraplats där hemma! En randig tapeter är läckt till sidan, tvärs och snett! Tillsammans med en blank svart färg blir den slitna lådan något trendigt och helt nytt.

Bilder och lampor

Inredningen i skåp kan också prydas av en tapeter som passar inuti interiören. Du kan också sätta in en del tapeter i en bildram, använd tygklämmor för att hänga en höjd över gardinstången eller täck bordet med en löpare av en tapet i en fin design!

Du kan skapa en ny lampskärm klänning i lådor där du lagrar sommar kläder, eller helt enkelt stapel en mönstrad tapet höjd på en färg vägg

Kanske hittar fler saker som det kan vara väl bort en del tapeter? Klä en kartong, ställa tapeten bakom glas och ram på väggen, klänning tapp steg på trappan med en cool tapet

från fonder väggen för att finansiera höjd

Med hundra pounds som används i en tejpade rulle eller två du har kommit en lång väg att förnya hemmet med en minsta arbetskraft.

Om du faktiskt vill skapa en bakgrundsbild mer permanent behöver du inte ta en hel vägg. Väggen kan krympas till en höjd eller två: Två-tre höjder runt ett hörn ger ett helt nytt rum, och en höjd på en speciell tapeter kan vara en utmärkt dekoration mitt på en vägg.

Bara fantasin sätter gränser!

ADVERT

Mest populära