All egendom: trädgård, kök, inredning >> Interiör

Förlust är bra i tid

- Självklart har vi tejpade korridoren, rummet som står för den allra första intryck i vårt hem. Ja, här borde vi definitivt välja tapeter ", säger Camilla Jacobsen från intagandet av INTAG mycket övertygande.

Bakgrund för att skapa atmosfär

ATMOSFÄR: Camilla väljer Brook från Morris för att skapa den rätta atmosfären. (Foto: Intag) "> ATMOSFÄR: Camilla väljer Brook från Morris för att skapa rätt atmosfär (Foto: Intag).

De har organ många typer av förlust, som lämpar sig för både hemmabruk och offentliga byggnader . Så här är överflödet av förlust tuffa

-. tapeten bidrar till att forma rummet och skapa en atmosfär -. att vi behöver tid !, säger Jacobsen

- Just nu har jag hade gått för Morris hans & rdquo;. Brook & rdquo ;, säger hon och tänkte att det skulle bidra till att skapa bara atmosfären hon vill i sin tid

förlusten av energi och feel-good

Kristin Björnvik av gardin- och tapeter leverantör Borge verkar som med tiden man bör tillåta sig att spendera mycket färger och mönster

-.. här bör det vara något som ger dig energi och en bra känsla när du kommer hem och här ska visas som bor här, säger hon

. Borge är ute med 10-14 nya samlingar i höst, så här är mycket att välja mellan. Men hon får bara ett val.

- Ja, då Jag gick till Safari Dance från Cole & Son, säger hon.

bra känsla: tapeter Safari dans från Cole & Son kommer att ge energi och må-bra på Kristin "> bra känsla.. tapeter Safari dans från Cole & Son kommer att ge energi och må-bra på Kristin <999 > Svart, silver och förlust

STRÅ struktur:

Serendipity kan översättas som "gris luck" Men Roar visste tillräckligt vad han gjorde när han valde hans förlust.. (Foto: Fantasy Interior) "> STRÅ struktur: <999 Serendipity kan översättas med "piggyback". Men Roar visste vad han gjorde när han valde hans tapeter. (Foto: Fantasy Interior) Roar Aune från Fantasy Interiören är långt över genomsnittet upptas av förlust och kan visa installationen så enkelt att "vem som helst kan göra det." - Kom igång och försök uppmuntrar han. Men om du är nybörjare letar du efter en tapet som är lätt att ställa in. Det finns många olika kvaliteter. Han väljer även Serendipity SR210308.

- Det har textur som en stam, men är i vinyl, så det är bra att vara på en gång. Jag vill ha svarta möbler med silverelement, och för att överla allt vill jag spruta alla strömbrytare och pinnar i matt svart, säger han.

Läs också:

Minns detta innan tapetsering

Hållbar och tvättbar tapet Aunes kollega Eva Bakurovitz verkar som tapet i hallen bör vara en bra varaktig vinyl, med hög tvättbarhet.

- En förlust som tål barnskor eller skolväska som kommer rusande, smutsiga händer, jackor och väskor, ler hon.Och det finns sålunda många sådana.

- Jag gillar att komma in i en entré / hall som har mörka / tunga färger, säger Bakurovitz.

Hon har även en liten hall, där den kan stansas med Alpha AL1002-4. Det är en mycket stark och solid vinyl i en gyllene och varm färg och en elegant struktur.

LÄS OCKSÅ:

Robust tryck

FELSÖKNING: Eve går till Alpha eftersom den är kraftfull och solid, guld och varm. (Foto: Fantasy Interior) ">

SLITESTERK: Eva går till Alpha eftersom den är stark och solid, gyllene och varma. (Foto: Fantasy Interior) Bakgrund i hall, hall och veranda MORSOMT:

Några diffusa människor från Harlequin bör välkomna Gro. (Foto: Tapethuset) ">

MORSOMT: Vissa diffusa människor från Harlequin bör välkomna Gro. (Foto: Tapethuset) Gro Welle-Watne från Tapethuset påpekar att det är viktigt att tänka på vilka egenskaper tapetet ska ha innan det faller i ett mönster eller en färg. Man måste gå för en mer robust tapeter i en liten entré än en stor hall, tänker hon. - Om vi ​​betraktar ingången som en vindfälla, är det ofta mer benägna att stöta och smuts, och en vinylförlust kan därför vara tillämplig, säger hon.

I en liten entré tycker hon att det skulle vara kul med vinyl med några diffusa människor som är välkomna.

Blombordsunderlägg

Bente Mølmann från Storeys har mycket att välja mellan, som en av de största tapetleverantörerna i landet

.

Hon har precis tapeterat korridoren och är mycket nöjd med den. - Jag har haft lite tid och har tapeterat en blommig Eijffinger tapeter från kollektionen Masterpiece. Jag bor i ett 100 år gammalt hus med en gammaldags mormor trädgård, och tapeten passar perfekt med någon som älskar blommor. Dessutom har vi en 4-årig i huset som älskar insikter och kan njuta av att titta på alla de förolämpningar som finns på blommorna i tapeten. Jag är glad när jag kommer hem och ser denna vackra konstverk, säger hon. Praktiskt sett är det också vinylband som kan torkas av vid behov.

BLOMSTERELSKER: Blomman från Eijjfinger har allt som Bente vill ha på korridoren. (Foto: Storeys) ">

BLOMSTERELSKER: Blomstermagasinet från Eijjfinger har allt som Bente vill ha på korridoren. (Foto: Storeys)
ADVERT

Mest populära