All egendom: trädgård, kök, inredning >> Hus

TV i bruk: Bildkvalitet och auto demo

[Ugjyldig objekt (NAV)]

Som nämnts gör skärmmenyer att praktiskt taget idiotsäker inställning av TV . Det faktum att Philips också har lätthet att använda i högsätet är funktionen ?? Auto-Demo ?? ett bra exempel på.

Genom att trycka på menyknappen och bläddra framåt för att fungera, ger du en översikt över TV: ns inställningar och funktioner. Bland annat programlista, undertext, tidsavbrott, barnlås, zoom och timer.

Genom att trycka på automatisk demo går TV: n igenom funktionerna så att du kan se hur du aktiverar och ändrar dem. Detta bidrar till att göra TV: n extremt användarvänlig, även för tekniker.

Lysande bild

Med kristallklara bilder, vackra färger och bra kontrastnivåer är bildkvaliteten på denna modell imponerande.

Vid den här tiden är Philips inte tillbaka för någon.

Färgerna är intensiva och kontrastnivån fungerar ännu bättre än på Sonys konkurrent. Detta gör att detaljerna i bilden kan visas tydligt utan att du behöver finjustera inställningarna på de olika kanalerna.

Test filmer Ice Age, Gladiator, specialutgåva av de två tornen, Lene Marlin nya och Willow frestas naturligtvis med gnistrande kvalitet. Men du bör vara medveten om att Philips TV, som Sony-modellen, är picky om bildkvaliteten på TV-kanalerna. TV-sändningar av dålig kvalitet avslöjas oupphörligt. Här har de en stor fördel med digitala parabolantenner.

Pixel Plus och andra funktioner

Alla tv-producenter med respekt för sig har sin egen teknik för att förbättra bildkvaliteten. Philips har monterat den här modellen med Digital Crystal Clear, Digital Natural Motion och Pixel Plus-tekniken. Målet med dessa tre är att ge en skarpare bild, speciellt med bättre reproduktion av högupplösta bilder.

För att du verkligen ska imponera när du besöker gäster har Philips utrustat fjärrkontrollen med sin egen tangentbordsgenväg för Pixel Plus. Genom att trycka på knappen visas halvmen av skärmen och halva skärmen utan Pixel Plus aktiverad.

Och ja. Skillnaden är bra ?? och naturligtvis till förmån för Pixel Plus. Det här är en rolig detalj, även om det inte säger så mycket. Som nämnts har de goda konkurrenterna liknande teknik? om än med andra namn, vilket bidrar till att förbättra bilden. Fördelen med denna snabbtangent är faktiskt att du kan få alla sömnare på soffan för att neka att bekräfta.

Vinkelvinkel

TV: n har en mycket bred synvinkel. Om TV-rummet är fullt spelar det ingen roll om du borde placeras relativt långt ut på sidan. Philips själv säger att betraktningsvinkeln är 176 °, och även när vi satt på sidan var bilden av god kvalitet.

Den största svagheten i dagens LCD-teknik är att bilden ändras om du flyttar upp och ner på skärmens framsida.Det här är därför inget fel på TV: n, bara ett resultat av dagens teknik. Om du tillhör den lilla minor som vanligtvis tar ett knep framför TV: n, kommer en LCD-modell inte att vara det rätta valet för dig. För oss vanliga sofasites är det inte något att oroa sig för.

Korrekt text-TV

Lyckligtvis har Philips försett TV: n med en bra text-tv-lösning. Det finns 1200 sidor minne på teletexten, och du kan snabbt bläddra från sida till sida och i specifika undermenyer. Om du inte kommer ihåg sidnumret är det också möjligt att söka efter specifika ord. Neat.

Men även här saknar vi den delade skärmfunktionen som vi har på vår vanliga 32-tums Philips TV-tv. Nyfiken är faktiskt att fjärrkontrollen är utrustad med en sådan knapp, men efter att ha läst igenom A-Å bruksanvisningen måste vi bara notera att de inte har monterat modellen med den här funktionen.

TV: n är lätt att använda, med fjärrkontroll och skärmdisplay på skärmen är det oftast självförklarande.

ADVERT

Mest populära