All egendom: trädgård, kök, inredning >> Klar

Verktyg du behöver utomhus

Du vet att du borde rengöra och måla huset en gång under sommaren. Du har bara inte bestämt när. Den dag då andan faller på, arbetsplatsen befinner sig och det verkar vara bra för några dagar, det är trevligt att ha allt du behöver i ditt hus redan. Här är listan över objekt du behöver!

Tvätta fasaden:

VASMASKIN: Pollen, smuts och fett ska avlägsnas från målade ytor. Handfat med förlängningsaxel gör jobbet enkelt. Skurplatta tar bort rebellisk smuts. Innan färg skrapas död ved och löst material bort "> TVÄTTMEDEL TOOLS. Pollen, smuts och nedsmutsning bör tas bort från målade ytor Wash Board med extender skaft gör jobbet lätt Skur tar bort envis smuts innan målning skrapas död ved... löst material bort.

Luft sprut för tillämpningen av lämpligt rengöringsmedel för underhållstvätt eller tvätta före målning.

tvättborste och skur ingrodd smuts och skräp måste avlägsnas mekaniskt som ett komplement till kemikalier.

Gummi Handskar Skyddar händerna från hårda rengöringskemikalier

stålborste och skrapa. används för att avlägsna lös färg, död ved och fiber uppror

trädgårdsslang.. Flush vägg med en trädgårdsslang efter tvätt Välj ovan högtryckstvätt

Manlig fasaden:.

MALE TOOLS: för att måla fasaden behöver ett sortiment borstar och rullen för applicering en förlänger axeln ökar intervallet, och en hink att ha färgen behöver inte fyllas så ofta. en färg kit . "> MANUAL: För att måla fasaden behöver du ett urval av penslar och rulla för applikation. En förlängningsaxel ökar intervallet och en skopa som har färgen in behöver inte fyllas i så ofta som en färgbårare.

Balshink: Skopan har spår på insidan och används för att doppa både borstar och rullar.

Maskband: Angränsande ytor som inte ska målas är täckta med maskeringstejp.

Arbetshandskar: Undvik färg på fingrarna och få ett bra grepp på verktyget.

Målarull: Använd rätt handlängd och en rullbredd som är anpassad till garderoben. För landskapsförband, använd en rullningsbar som kan vinklas.

Borstar: Använd en mängd olika borstar av olika storlekar och former. Bred, flat pensel för att jämna ut färgen på stora ytor, med oval pensel kan du måla både bred och smal, och en pensel med långa, vinklade skaft är bra för att nå in i ändträ.

RENGÖRING OCH MALE:

Omslag: Vikbar plastbakning hindrar färg öl och samlar repad färg.

Extender shaft: Med förlängningsaxeln ökar intervallet, arbetar du mer ergonomiskt och arbetar snabbare.

Gardinsteg, avföring: Arbeta säkert i låg höjd med en fast trapp eller tramp.Vid högre höjder, använd en byggnadsställning eller arbetsplattform. Arbetet bör inte utföras från att öka.

Små spill och massor av kul med sprut

FAST DONE: Det går snabbt att måla med spray. 15 kvadratmeter görs bort i 6 minuter "> FAST DONE... Det går fort målning med en spruta 15 kvadratmeter görs bort i 6 minuter

Med en sprut är lättillgängliga i skrymslen och krokar. och du inte kommer att behöva doppa. det är bara att trycka på avtryckaren och spraya bestämd över muren, stängslet, garageport eller trädgårdsmöbler.

Vem som helst kan lära sig att använda sprayen. vid första användningen ska du fylla i med vatten. Spela med spruta och lära sig tekniken. När du känner behärskning, byt vatten med färg och du är redo för "action". sprutpistolen hålls vid 90 grader, 15 till 20 centimeter från väggen. Arbeta snabbt och systematiskt, och gärna använda kartong som maskering.

färg spruta används för att applicera färgen snabbt och säkert till marken. Medan färgen fortfarande är våt, använd en pensel för att utplåna. tekniken gör det möjligt att måla en 15 kvm stor husvägg på under tio minuter. Men kom ihåg att på Sprayfärg krävs mer beredning är. Det som inte må målas måste täckas.

ADVERT

Mest populära