All egendom: trädgård, kök, inredning >> Utomhus

Tips du behöver för att uteplats

Rengör grillnätet regelbundet och säkra utsökt mat varje gång du grillar. Använd en rengöringsmedel för att avlägsna bränt fett och sot. Repeterad smuts avlägsnas med repor.

Lär dig hur man rengör grillen här.

2. Trevligt och rent

Ta bort förra våren, gräs och damm. Tvätta med vatten och underhållskemikalier och sätt i träborden med en ny fläck om det behövs.

3. UV-skydd

Utomhusolja ger en hållbar yta och skyddar terrasser, trädgårdsmöbler och andra utomhusskogar mot UV-strålar.

NYTT: Det är dags att njuta av sommaren. Men några små saker måste göras först. (Foto: Anne Manglerud / Grön Apple) NYTT: Det är dags att njuta av sommaren. Men lite saker måste göras först. tre

VERSATILE uteplats.

uteplatsen används för så många saker här gör vi mat och bjuda middagsgäster så borde visa sig från sin bästa sida.. (Foto: Alcro) "> VERSATILE uteplats: Utomhusutrymmet används för så många. Här lagar vi mat och bjud in middagsgäster. Då ska det visa upp sin bästa sida. (Foto: Alcro) Bygg bedövning miljöer med natursten, frostfria plattor, kompositmaterial eller klickbara plastplattor som håller länge utan underhåll utöver regelbunden borstning och tvättning.

5. Sköldfri markis

Tälttak och markiser skuggar för solen, men utan att damm och surt regn kommer att ge fula sköldar. Tvätta tyget med markisen.

Läs mer om hur man

tvättar markisen här. 6. Impregnering

Impregnering gör utomhustextilier vattenavvisande. Använd det på duken, på förtältet, parasollen och solbädden att fläcka och spilla ut ur synliga spår.

ADVERT

Mest populära