All egendom: trädgård, kök, inredning >> Trädgård

Gadgets som får ditt spel på trädgård

Är du ledsen att gräset alltid är grönare på andra sidan staketet? Eftersom blommorna är större är häckarna rätt och buskarna lusher? Om det hjälper till att fylla i garaget eller boothen med ny dingser, borde det vara otrevligt, men kanske det kan ge lite tryck för att få jobbet gjort.

Robotskärare

Robotar, om vi ska tro tillverkarna, kommer verkligen på marknaden. Inom några år förväntas robotklippningen vara ungefär hälften av gräsklipparen. Nytt år är att du kan styra klipparen från din mobil.

- Alla års Robomow-modeller kan styras med smartphones. Robomow erbjuder därför i första hand på frihet, teknologi och kontroll, säger Roar Bjerke som är chef för

Bosch reklam på sin del att de har världens första intelligent robot klipparen. Istället för att köra runt tvärsätt, lägg upp det som du skulle ha gjort det i raka linjer. Detta sparar mycket tid. Dessutom vet den alltid var den är i förhållande till laddaren. Om den måste tänka på ny energi längs vägen kommer den att hitta den tillbaka till den plats där arbetet slutade.

Också Honda har fått in i vågen och modell Honda Miimo är utrustad med en fläkt som suger gräset uppåt innan det skärs av bladen. På så sätt kan roboten se till att du får en jämn, låg gräsmatta utan att behöva lyfta ett finger.

Husquarna producerade sin första robotskärare 1995 och har en rad olika varianter på marknaden. De senaste modellerna klarar av att passera över tre mål och justera skärningsaktiviteten till gräsens tillväxt. Ju mer gräset växer, desto mer aktiv blir gräsklipparen.

trädgårdsslangar

När anslutningen till exempel mellan trädgårdsslangen och sprinkler halk-och vatten sprutar okontrollerat ut ur trädgården, kan det vara dagens höjdpunkt - för alla dem som tittar, noterar; inte för den som står där, våt från topp till tå. Vill du ha den här typen av ofrivillig komedi i livet, har Gardena lösning: Power Grip är enligt tillverkaren själv optimalt grepp mellan trädgårdsslangen och andra Gardena systemdelar, som gör anslutningar helt säker.

Hackas du mer intresserad av estetik, Gardenglorys trädgårdsslangburk titta kanske ge dig den extra lilla plucken du behöver tänka på att vattna sängarna i sommar. Trädgårdsslangarna har vunnit designpriserna hemma i Sverige, och systemen består av olika munstycken, slangar och väggbeslag som du kan kombinera till din smak.

Läcker för ogräsrensning

Vill du ha din grönt gräs himmel fri från små maskros-Suns, det finns ingen bön: Du måste komma på knä och luckan. Ibland kan det hjälpa att motivera att kasta de gamla, rostiga föremålen i garaget och helt enkelt njuta av några nya glansiga verktyg.Webbplats Gardengirl. nej har förstått det Som namnet antyder är produktutbudet främst anpassat till en kvinnlig kundgrupp, men alla kommer att njuta av de ljumma värmen som nästan påminner om läckert bestick.

På den mer praktiska sidan har Gardena ett kombinationssystem där olika axlar kan användas på olika ändstycken så att du kan anpassa alla dina redskap för dina behov och din trädgård.

Den ivrige trädgårdsmannen förtjänar lite god handkräm efter arbetet.

Här hittar du produkterna:

www. bevattning. com

www. Gardena. nej

// www. Bosch-Indego. com / sv / nej /

// www. Husqvarna. com / sv / produkter / robot gräsklippare / Husqvarnas robot gräsklippare-of-home ägare /

www. hondamiimo. com

www. garde glans. se

www. bondflicka. com

ADVERT

Mest populära