All egendom: trädgård, kök, inredning >> Interiör

Tyger kräver utrymme

Trenderna våren motsätter daglig stress och har avlänkas från "så du skapar stil" till "så skapar man upplevelsen." Vi ska inte bara omge oss med produkter som ser bra ut, men de ska också må bra och ge en bra atmosfär. Detta återspeglas i vårtextilier. De är av god kvalitet medan de är mjuka och bekväma. Vi tar hand om oss med lyx och komfort utan att bli överdådig.

Varm och exklusiv

Varm filt, mycket stickat, tung volym och markerade texturer tar hem och hem. Området är så brett att du kan få exakt den stil och stämning du vill ha i rummet. Goda kvalitet filtar kommer i sin helhet, inklusive exklusiva cashmere, men en filt är nog. Vi ska inte vara rädda. Konsumentbeteendet har förändrats. Ska vi ha något nytt, önskar vi att produkten präglas av god kvalitet och lång livstid, men också något mer än det. Miljövänliga produkter bidrar till att visa ansvarsfullhet. Saker vi omger oss med måste ha hållbarhet och betydelse. Vårtrenderna visar en återgång till grundläggande och traditionella värden. Det firas med vackra tyger.

Natural färgpalett

I fjäder tyger är främst naturliga och jordpigment är framträdande, från ljust till mörkt. Färgpaletten under våren betonar en atmosfär av enkelhet och frenesi. Mutad "ekgul", gråblå och grå olivolja kommer vi att se mycket av tiden som kommer. Tonvikten läggs på samspelet mellan textilierna och färgerna annars i rummet.

Små mönster och grov struktur

Mönstren är få och enkla. Mycket solid, men också en massa klassiska ränder - smal eller väldigt bred - som kan uppfattas som enfärgad. Vi ser rutter, hundhundar, fiskben och etniskt inspirerade motiv. Ytorna är mätta med tomma rör för att skapa kontrast. Strukturen har ofta en härlig blandning av fin och grov, mjuk och fast.

Råmaterial

Textilier har mycket volym i år, är grova och fria från oärlighet. Material som vi kommer att se mycket av den här våren är: bomull, linne, velour (torr och matt), ull, jute, duk, denim, läder, konstläder, broderi, stickning och virkning.

ADVERT

Mest populära