All egendom: trädgård, kök, inredning >> Interiör

Tonåringens romantiska dröm

Furu var det dominerande materialet i rummet med fönster, lister, golv och möbler i förgyllt trä. Väggarna var blåmålade, gardiner och möbler gick ut till datum. Hon som bodde där fann att omgivningen var i barnsligaste laget och att det var dags för hennes rum att hämta sin ålder. Dessutom lutade sluttande tak och mörkt ved mycket av ljuset.

Drömrummet var ett sovande och vardagsrum med romantisk stil, med ljusa väggar och textilier med färg, helst något i rosa. Och så var det! En rammadrass ersatte träbädden och under fönstret skapades ett långt lekrum, vilket fångar ljuset från fönstret och ger gott om plats för skolböckerna. Och det är utan tvekan en lättare atmosfär än tidigare.

Ett ljusare liv

Ett tygstycke kvar för en pall som fungerar som ett nattduksbord.

Färger och textilier som används korrekt gör det lättare att uppnå önskat humör. Här är de textilier som spelar första violin, både när det gäller färg och mönster. Väggar och golv är färgade i tygens färger, i ljusare nyanser, vilket ger en helhet.

Tak, väggar, lister och golv var målade i en varm vit färg, medan gavlarna är tapeterade med en rosa tapeter. Resultatet väntade inte på det, och det är slående hur mycket det större rummet visas. Gult färgat trä är ett blixtnedslag i sig och med sluttande tak som hjälper till att minimera utrymme känslan gav det stor vinst för att tända alla ytor.

Ett långt skrivbord ger gott om utrymme för vänskap till en flickvän, och platsen ger maximal användning av ljus. Stolarna har nya lösningar som lätt kan avlägsnas och tvättas. På golvet verkar den målade "mattan" bra.

Textilierna sätter tonen

En porös tallrik, textil, sammetband och ögonhakar för att hänga är de som behövs innan du har en snygg anslagstavla.

Det är främst de textilier som gör den romantiska i inredningen, med småblommiga mönster av rosa och blå bottenfärg, i kombination med rosa thailändsk silke. Lyft gardin, sängklädsel, kuddar och stolar är i samma "omvänd" färger, som passar perfekt tillsammans. Stolarna har varit formmonterande, lösa egenskaper, som lätt avlägsnas för tvätt.

Eftersom de flesta tygerna är stilen är det enkelt att ändra uttryck vid ett senare tillfälle.

Golvet som inredning

Det kan tyckas brutalt att måla ett trägolv och sedan göra ett mönster, men den som vaknar får ett golv som är både raffinerat och personligt. Noggrannhet är givetvis en stor fördel och det tar lite tid, vilket är värt det.

Den gula tallgolvet var utgångspunkten, något som den invånare tyckte var långt överlägsen gammaldags och mörk. Det ansågs att lägga en ny våning, men den kreativa inredningskonsulten föreslog också att färglägga det som redan var där för att använda den stora ytan som ett dekorativt element.Golvet var målade i samma färg som vägg och trä, med ett litet rutmönster i grått rosa och isblått, vilket gav upphov till den romantiska atmosfären - det enda som handlade om det!

Den gula tallgolvet är historia och är nu fräsch och ljus, med målade "matta". Färgerna finns i textilierna.

ADVERT

Mest populära