All egendom: trädgård, kök, inredning >> Utomhus

Ytan skall vara rena, fasta och torra

Wood på fasaden

Är trä obehandlade, alternativen är mer än fasaden har redan använts till ytan.

Viktigt: Om fasaden redan har torkats eller behandlats med linfrön, rekommenderas att fortsätta med samma behandling.

Eftersom: Målning över linolja blåser eftersom det är nästan omöjligt att bli av med igen. Ytan blir mindre söt.

Tjäran drar in i träet. Använd inte färg eller färg över tjäraprodukter. Fläcken kommer inte att vara jämn i färgen eller på ytan. Färg rekommenderas inte heller eftersom tjäran behöver (blöder) genom färgfilmen.

Paint fläcken eller däck fläck, oljefärg, akrylfärg eller akrylfärg i oljefärg är bra så länge du ser till att färgfilmen ren, fast och torrt.

Val av färgtyp

Med färgtyper du kan välja mellan oljemålning, vattenburen akrylfärg eller hybrid färg. Hade det funnits en universell produkt, skulle detta ha konkurrerat med de andra varianterna av färger på marknaden. Alla färgtyper har sina särdrag och fördelar. Användningsområdena varierar mer när det gäller klimat och utseende än rekommenderade applikationsområden som ges av tillverkare. Användningsområdena kan variera mellan 8 och 20 år.

Slutsats Svaret är svårt att ge, men tänk på vilken typ av yttre panel som är på huset och husets läge / klimat. Färgval har mycket att säga för hur bra den yttre panelen torkar. Externa mätningar har visat att en solbelyst vit vägg aldrig når mer än 35 grader, medan en svart vägg kan ha en yttemperatur på upp till mellan 70 och 80 grader.

ADVERT

Mest populära