All egendom: trädgård, kök, inredning >> Interiör

Nivåmassageraren

Domotex-sagorna är ett av världens största mässor för allt som har att göra med golv. Här träffas golv- och matta tillverkare, leverantörer, arkitekter och interiörer från hela världen. Här ska de sälja, köpa och inspireras av tävlingen. Totalt 1441 utställare visade de senaste nyheterna för 45 000 besökare under fyra handelsdagar.

Trenden är att använda olika former och mönster.

- "Rosa är bra", säger snickaren från Turkiet och säger att intresset för rosa mattor ökar.

Ifi. Nej tog betalt genom tolv smakfulla utställningshallar för att se vad som händer i golvjungeln. Kort sagt kan vi säga att det handlar om historiska mönster, blandningar av former och former, pastellfärger och imitationer av trägolv i alla tänkbara material. Årets färg, rosa, var också på plats med många utställare. Rosa mattor och rosa kakel. Men vi kan verkligen säga att "allt ser ut som allt och allt är tillgängligt som allt." Det finns få begränsningar när det gäller golv och golvbeläggningar.

Golvindustrin vill också att vi lägger vår personlighet i golvet och att golvet läggs snabbare och smartare. Och inte minst, det tål mer och leva längre.

Läs mer om årets "Domotex" -mässa i nästa utgåva av Color Magazine.

Soft, lune och duse rosafarger presenterades som en trend på mässan i Tyskland.

Vita golv är rena och vackra och ger en delikat intryck.

Mörka ytor var också utställda på mässan.

Många kommer förmodligen att känna igen färgerna på 70-talet.

Den svenska plastplattan från Bergo är tillgänglig med alla möjliga motiv. De skriver ut foto eller folierar plattan enligt dina önskemål.

Vad sägs om ett kritgolv som barnen kan dra på?

ADVERT

Mest populära