All egendom: trädgård, kök, inredning >> Trädgård

Vårnyhetene du behöver från järnaffären

Snart har snön smält helt och gräs, som inte känt värme i nästan ett halvt år, avslöjas.

Garaget, huset och trädgården kommer att rengöras, städas och vara redo för vår och sommar. Det kan vara ett tufft och tidskrävande jobb, men insatsen är väl värt det när skrotet kastas och cykeln såldes till högstbydaren på FINN. nr.

Vårens "snakkis"

Biltema har just släppt den efterlängtade vårkatalogen - ett säkert tecken på varmare tider. Vårnyheterna är kvalitetsprodukter som folk har sökt länge.

Bland annat hittar du Biltemas egenutvecklade cykel till ett mycket överkomligt pris.

Electric cykel har blivit super populära "gadget" du faktiskt behöver och som är vårens "talande point" nu när det snart kommer att vara i det offentliga rummet.

Mountainbike är en mountainbike och har en LCD-skärm som visar hastighet, avstånd och tid, så du har full kontroll. Cykeln har 7 olika växlar och ett intervall på 30-60 kilometer.

Foto: Biltema

I det praktiska hörnet

Om du är av grönare natur, är Biltemes prisvärda odlingsbox till dig. Här kan du växa grönsaker och plantera blommor du älskar och få den köksträdgård du alltid har drömt om.

Stacka fler lådor ovanpå varandra till önskad höjd, till exempel ställa den rätt på terrassen så att du kan njuta av den lilla utsikten du skapat själv.

Om du är i det praktiska hörnet kan du glida på Biltema och få din praktiska cirkelsåg. Bygg ditt eget växthus eller dockhus, och håll det stående tills det behövs igen.

Den cirkulära väskan till Biltema ger dig bara 599 kr. Den har en kraftfull motor, solid konstruktion och laser som visar var du går - perfekt för oss som inte brukar få det rätt vid ditt första försök.

Miljövänlig bilvax

Efter en lång och hård vinter föredrar fler bilägare att göra bilen redo för en ny säsong, inklusive Biltema egna rengöringsmedel.

Foto: Biltema

I vår har de lanserat sina egna miljövänliga produkter. Bilvaxen och felgränsen innehåller endast biologiskt lätt biologiskt nedbrytbara ämnen som skyddar miljön mot onödig förstöring. Båda produkterna lovar kvalitet; Bilvax skyddar färgen mot vägsalt, UV-strålning, smuts och avgaser. Dessutom lägger det till en extra glans till din färg!

Biltemas egna felgränser löser smuts och bromsdamm och passar aluminiumfälgar och stålfälgar.

ADVERT

Mest populära