All egendom: trädgård, kök, inredning >> Hus

Mässa för allt som skall fastställas

Messen för allt som skall fastställas

  1. Foto Special

Konstruktion

Gör ditt hem bättre mässa är för alla - men passar dig bäst, som planerar att göra de små förbättringarna. Ska du bygga, bygga källare, installera markiser, eller borsta ditt kök eller badrum, borde du definitivt gå till mässan.

Du kan välja och vraka mellan garage, prefabricerade hus, stegar, steg lösningar och garderob lösningar för isolering, värmepumpar, badtunnor, bastu, trädgårdsmöbler, städare och golvmattor.

- liksom allt till rabatterat pris vid mässan.

Klicka här för att komma till bildspecialisten.

Gå cubic! Dölj tvätten bort från taket. Visa mer

Bra erbjudanden

Inga mässor utan erbjudanden - och här är flera tusen etiketter för att spara för prismedvetna. Tja, kolla om du redan har planer på att gå till nya förvärv. Ett antal utställningsmodeller prissattes med mycket bra rabatter - och är du bra till förhandlingar, kan du förhandla ännu roligare priser.

Nationwide

Gör ditt hem bättre -smesse är Norges största landsomfattande arrangör av bostadsmässor. Från Alta i norr till Kristiansand i söder - denna mässa är en mötesplats för såväl lokala som nationella leverantörer och producenter. Vad som visas och visas varierar därför från rättvist till rättvist.

Den här helgen är det Hellerudsletta i Akershus vems tur, men det är för långt att gå för dig, kan du titta på göra ditt hem bättre utställningsplatser när det gäller nära din hemstad. Under våren går också mässan till Asker, Bodø och Harstad.

Till skillnad från ett antal andra mässor vi har varit på, är detta helt offentligt vänligt. Kostnaden för att komma in, men du snabbt tjänas inträdesavgift om du inte bara gå in för att kika ...

kostar en inträdesbiljett 100 kronor för vuxna, NOK 50 för studenter och pensionärer, och barnen få in gratis. Helgdagens mässa är öppen till söndag 2 april; både lördag och söndag från kl 11 till 6 pm

Klicka här för att komma till fotoet speciellt.

För stor och liten

Medan mamma och pappa tittar på trädgårdsmöbler och badtunnor, finns det även underhållning för barnen. På mässans första två dagar sprang ett smörjmedel Builders Bob, men tyvärr kommer han inte att vara närvarande i helgen. Men nere på fälts bottenvåning finns en lekplats, berg-och dalbana och ansiktsfärg för småfjärilar - eller lejon.

Kul till stor och liten. Ansiktsmålning. inga målare vackra fjärilar för 50 kronor. (Ta rulltrappan ner till källaren.) Foto: Elisabeth Dalseg mer

Klicka här för att se bilder från förra årets utställning på Hellerudsletta

Elektrofil

Gör din bostads bättre- Mass är inte den enda offentliga händelsen som hålls i helgen.Electrofil-mässan hålls i Oslo Spektrum, och vår systerpublikation Dingz. nej har redan varit i Spektrum och har en fin smak.

Klicka här för att se bilder från Elektrofil.

Eller klicka här för att se bilder från Gör ditt hem bättre -messe

ADVERT

Mest populära