All egendom: trädgård, kök, inredning >> Trädgård

Hemligheten är Diamanter

ACEs automatiska rengöringssystem har revolutionerat spa-industrin!

Systemet röstades som världens bästa saltvattensystem vid världens största SPA-massa i Lyon, Frankrike. En diamantelektrod spjälkar vattenmolekylerna i aktivt syre vilket är den mest effektiva vattenrenaren i naturen. Glöm den tidskrävande vattenkemin och spendera tid på att njuta av kristallklart vatten!

Utan en liten mängd salt i ditt spa producerar en speciell diamantelektrod i ACE. Det skapar fem olika och mycket effektiva rengöringsprodukter. När diamantelektroden färdas med energi producerar den aktivt syre, vilket är en av de mest effektiva vattenrenare som finns i naturen. Detta är det första sättet som ACE-systemet rengör vatten i badrummet. Därefter blandas det aktiva syret med salt och andra ämnen i vattnet för att skapa klor och 3 andra kraftfulla oxidanter.

Automatiserad och enklare. Kompatibel med kontrollpanelen för Limelight och Highlife-badet.

Mjukare, renare vatten. Det ser ut, känns och luktar fantastiskt. ACE-systemet lämnar vattnet i ditt massagebad bubbligt rent och silkeslätt. Eftersom de aktiva substanserna genereras av salt och vatten är det hög sannolikhet att du kommer att uppleva stort nöje jämfört med det traditionella klor som används i poolen och massagebadet.

Miljövänlig ACE Systemet genererar miljövänligt, i mängden din massagebehov, baserat på storlek och användning.

Läs också:

Glasögon i olika varianter

Valet av glas för hemmet är inte en kristallklar affär. Alla hem kräver olika krav på glaset som ska användas.

ADVERT

Mest populära