All egendom: trädgård, kök, inredning >> Hus

Sander influensa?

Måndag skrev vi om att välja glidpapper och vad du behöver göra jobbet för hand.

I debatten följde Kjetils tips om billiga slipmaskiner på Clas Ohlson. Som vi påpekade kan det vara både enklare och snabbare att använda slipmaskiner, men det kan också vara mycket dyrare. Priset på slippapper anpassade maskiner är mycket högre än det kostar att köpa på rull eller större ark. Det kan dock vara väl värt det.

Den oväntade kostnaden

En annan läsare har dock informerat oss om en potentiellt mycket högre kostnad: yrsel och illamående för att förvirra resesjuka.

- Jag inser inte vad det var. Efter att ha använt kvarnen så var det som om jag bara landade efter en lång båttur, säger hon till DinSide. nr.

Det tog lite tid innan du anslöt den till kvarnen: Det är inte så konstigt, man tror inte att ett elverktyg kan orsaka symtom som havsjuka. Men när havsjuken avkände efter varje glidande session var det inte så svårt att ansluta.

- När jag försökte manuellt gick det mycket bättre - och jag blev inte dålig. Det måste ha varit maskinvibration som gick in i balansfönstret.

Enkel åtgärd

Tipsen att bli av med detta problem skulle få dig att blötläggas av slipmaskinen, men det är lika enkelt som det är billigt. Räddningstjänsten hittade vår läsare i en boxas resepussel.

Relaterade artiklar:
  1. Små naglar - stort problem?
  2. Hur kan du borsta upp trappan?
  3. Skruva hål i väggarna - kan de gömma sig?
  4. Hur rengör du efter renovering?
  5. Kan du lätta elektrikeren?

- Med en resa pussel en halvtimme innan jag använde kvarnen gick det bra, säger hon nöjd. "Det var billigt och enkelt" och jag slutade snabbt utan att behöva gå sjuka i havet varje natt i en vecka.

NB Läs varningen på förpackningen innan du tar resepiller. Det är inte alla som ska ta resepiller och det kan också orsaka biverkningar. Om du har några problem eller biverkningar, kontakta din läkare.

Extern länk: Läs mer om resesjuka och behandlingsmetoder på Lommelegen. com

ADVERT

Mest populära