All egendom: trädgård, kök, inredning >> Hus

Röran i Box

Aldrig tidigare har det varit så fint att rensa bort kläder, saker och pappersvaror.

Se stora bilder

När den italienska lyx möbeltillverkaren Poltrona Frau invigde sin nya showroom i Robert Tandberg showroom i Oslo i går, föll vi särskilt för tre nyheter som kommer att hjälpa oss att hålla koll på ditt hem.

Se även bilder på de sexsiffriga möblerna

Tänk resväska

Den franska stjärnformgivaren Jean Marie Masseaud står bakom två av dem.

Tänk resväska. Bokstavligen. Foto: Per Ervland Visa mer

En garderob, en bar kapten, inspirerad av gammaldags resepaket. Tänk Louis Vuitton, bara lite mer stabil, utan prickiga logotyper. Och klädd i den mjuka huden.

- Prototyper av skåpen först lyfte på Milano möbelmässan i april i år, och vi har de tre första träffen till Norge i samband med öppningen, säger en stolt Robert Tandberg, innehavare av stora lyxiga möbelaffär, till DinSide .

Exklusiv

Priset på de två skåpen är definitivt i övre sängen. Garderoben kostar $ 98. 500 medan kostymen kostar 69. 500.

Så, alla Poltrona Frau produkter är handgjorda för hand. "Det här är 100 procent italienskt hantverk", säger Juliano Moscani, Poltrona Fraus VD för DinSide. "Vi producerar vackra saker för både hem och offentliga miljöer. I den senare kategorin kan han bland annat nämna första klass på Singapore Airlines och inuti Ferraribiler.

Poltrona Fraus möbler är täckt av ett silkefritt läder och för de flesta möbler kan du välja mellan 120 olika färger.

I jämförelse kostar ett Louis Vuitton-offer i ungefär samma storlek (1, 40x62) mindre än 20.000 euro, eller kostar 150.000 euro.

Se större bilder av skåp, samt en annan av våra Poltrona Frau Favoriter

Poltrona Frau är en del av en större italienska möbler företag, tillsammans med stora varumärken som Cassina och Cappellini. Poltrona Fraus flaggskeppsbutik i Oslo är en butik i Robert Tandbergs nya möbelaffär i Old Post Hall. Här hittar du också andra exklusiva möbelhandlare som Molteni, Dada Kitchens, Fritz Hansen, Gandia Blasco, IPE Cavalli och inte minst vår favorit Ceccotti.

Mer exklusiva möbler nyheter från DinSide Housing:

  1. Möbler Myriad i Oslo
  2. Love seat
  3. Billiga konstruktionskopior tidsfrister
  4. Se årets möbel nyheterna först

ADVERT

Mest populära