All egendom: trädgård, kök, inredning >> Hus

De verkliga 1 miljon hus

De verkliga 1 miljon hus

  1. stugor från 1 - 10. 000 Pictures

Fakta hell!

Det är helt sant! Den här gången var det inte dåligt och billigt marknadsföring: Vi har funnit utsikter för Finn till priset på en dollar. Försvarsbyggnaden säljer 20 gamla stugor i Rena-området på biljettförsäljningen - med ett prisintervall från 1 till 61 000 kronor.

En liten bäck kan vara en fin stuga med några lackfärg och en liten hantverkare. Visa mer

Kronoholig är det inte, men kronhyttan är inte heller dålig? Det kan dock vara lite långt att kalla dem för stugor - det minsta är mer för att bunken ska regna. Och delvis tvivelaktiga.

Här är hytter från 1 - 10. 000

Inte bara prisvärd

Men-en slutar inte här. Stugorna säljs för rivning / flyttning, och du måste stå för dig själv. Dessutom måste du ha ett tomt för att sätta på dem - få de byggtillbehör som du behöver.

Torbjørn Henriksen i bouppteckning egendom, en del av byrån, säger att infrastrukturen tills alla hytter, som - för dem som är intresserade i militära kuriosa - bygger på en skjutfält där ingen civil har satt sin fot i de senaste tre år.

En liten outdoo med hjärta i dörren ingår i köp! Visa mer

- Byggnaderna ligger i ett träningsområde och bör inte användas längre. Det är vårt jobb att göra sig av med dem på ett vettigt sätt, och vi har valt att lägga ut dem billigt, säger Henriksen DinSide. "Men det blir en satsningsrunda," tillägger han.

Henriksen undrar inte om priset kan gå långt bortom priset, intresset för hytterna har varit enormt. "Under den första veckan var det på Finn, jag fick omkring 150 förfrågningar om prospekt.

Det är troligt att det blir en bra show den 2 augusti och 3: e.

Lure tricks och billig marknadsföring

Relaterade artiklar:
  1. Mer fastigheter för en krona
  2. Fristående till en krona

DinSide Housing har tidigare skrivit om "enkronersboligene" utanför mycket < 999> på de olika rubrikerna. Både Finn och Tinde har långa listor med mycket fina, exklusiva, till och med nya hus, till ett prisförslag: 1 krona. Man behöver inte kunna formulera kvantfysik för att räkna ut att det finns lite muffin här. Vad Finn och Tinde säger om priserna på deras hemsidor kan du läsa mer om genom att klicka på länkarna ovan till höger.

ADVERT

Mest populära