All egendom: trädgård, kök, inredning >> Hus

Pirater skrattar

I vår tidigare artikel om piratkort vi berättade om licenstagare oförsonlig kamp för att utrota olaglig försäljning och användning av förfalskade kort i satellitsystem.

Enligt STOP växlar broadcasters flera gånger under veckan. Varje gång detta händer måste du få hjälp från din piratkortsleverantör. Därför vet du aldrig om du har bild hela natten, eller om du kan få hjälp när bilden försvinner. I värsta fall måste piratkortet omkodas efter ca. 2 dagar.

Är det verkligen sant?

Enligt en av våra källor, som av naturliga skäl kommer att vara anonym, är detta inte ett problem. De nya koderna finns alltid på olika webbsidor, inklusive www. D2MAC. com. Den nya koden kan sedan matas in via fjärrkontrollen.

De nya och uppdaterade koderna kan också skickas via e-post eller som textmeddelande för din mobiltelefon.

Piratkort

Viasatkanaler har reklam och är därför inte så beroende av kort försäljning som Canal Digital. Canal Digital byter därför koderna mycket oftare än Viasat-kanalerna.

Till Viasat-kanalerna kan du få sk "smart cards" som automatiskt uppdateras varje gång koderna ändras.

Price. De billigaste biljetterna är enligt vår källa från cirka 250 kronor och uppåt i pris. Där måste du göra alla uppdateringar själv manuellt. Vanligtvis har folk vanligtvis ett kort för Canal Digital och ett kort till Viasats kanaler. Så de byter bara kort när de vill byta programbjudande. Nackdelen är dock att du behöver uppdatera koderna själv.

"Smarta kort". Viasats smartkort uppdaterar sig själv, liksom du kan manuellt skriva in Canal Digital. Allt du behöver byta mellan de två mjukvarupaket är en fyrsiffrig nummerkod som du anger via fjärrkontrollen. Ett sådant smartkort är någonstans mellan 600-700 kronor och kortet varar tills företag ändrar tekniken.

Enligt vår källa, är det inga problem att få en piratkopierad kort, förutom hittar du flera webbsajter som ger dig en snabb introduktion till "hacker kursen", så att du kan även hitta koderna, om de inte redan uppdateras.

Vad sägs om risken för att bli tagen?

Den jag anser att minimala säger vår källa:

Vad om förlusten av garantin som ett resultat av piratkort?

Tänk dig!

Som intervjun visar är det uppenbart att många fortfarande tror att det är relativt säkert att använda piratkort. Den främsta anledningen till att så många frestas är de hårda priserna på tv-företagens mjukvarupaket. Se din egen artikel om priserna på Canal Digital-programvarupaket.

Naturligtvis, i DinSide, inte uppmuntrar dig att köpa piratkort, är det olagligt. Vi vill ändå att betalningskanalerna sänker sina priser, så att fler väljer att titta på betal-TV på ett ärligt sätt.

Om du uppenbaras som en piratkortsanvändare kommer du att vara registrerad i kriminalregisteret och kan böter omkring $ 5 000. är en lite trevlig upplevelse. Tänk på att STOP alltid går till anmälan om misstankar om kränkning av $ 262 strafflagen. Den som skrattar sen skrattar bäst.

Ledsen â? ?? Denna artikel är inte längre tillgänglig.

ADVERT

Mest populära