All egendom: trädgård, kök, inredning >> Badrum

Mjukt mönster i badrummet

Badrummet ska inte längre vara kliniskt vit. Nu vågar vi vara lös genom mönster, och helst bör det vara en prick av humor eller oskuld.

Mönstrat

Detta är en trend vi ser från flera tillverkare och leverantörer, och mönster visas på olika ställen. Både Hafa och INR har badrumsväggar med svarta mönster, medan både Bademiljø Design4Home har ett blomst inspirerat mönster, men på olika produkter.

Naival Style: Många av mönstren härrör från naturen och hålls i en lätt naiv stil, som denna sink från Bademiljø.

Mönstret är roligt, men det kan också vara för mycket. Det är därför viktigt att hålla sig till ett mönster och helst till en produkt. Snarare än att gå för både handfat, toalett och duschvägg med mönster, kan du få mer effekt genom att välja ett mönster för endast en av dem.

Försiktig Mönster

Om du är rädd för att prova mönstret på den monterade inredningen, kan du föra trenden på andra sätt. Det enklaste sättet är att välja mönstrade textilier. En handduk hängde över en stapel så att mönstret kan visa kan vara en blick i sig.

Om badrummet har ett fönster som behöver skydda från sikten, kan fönsterluckan vara ett enkelt och billigt sätt att ta mönstret in i badrummet. På Boligfryd får du ett fönsterfolie med ett mönster av orkidéer, pelargoina eller curiosa.

Denna folie kan också användas på duschväggen. På så sätt kan du prova om du gillar mönster utan att behöva investera i nya duschväggar. Om du är trött, dra bara av den. Det blir inte mycket lättare!

Läs också:

10 skäl att inte kasta småpåsarna med kiselgel

Kasta inte de små, konstiga påsarna som du hittar i, till exempel shoebox. Silikagel kan användas för en mängd olika saker!

ADVERT

Mest populära