All egendom: trädgård, kök, inredning >> Uppdatering

äGare skulle ha både en bäddsoffa och kontor i den lilla lägenhet

Hur användbart är du?

Det är inte alltid lätt att rymma allt du vill ha i en liten lägenhet.

Lägenheten var i detta fall både opersonlig och kaotisk, och invånaren ville istället ha bra lagringslösningar och en holistisk stil. Ägaren skulle också ha en soffa med sov-mu-lig-he-t, samt en skrivbordshake. Allt på en begränsad budget!

Smarta förvaringslösningar

För att möta vårdtagarens önskemål, utvalda inredningsarkitekt Ida Lundqvist till satt tittar på en plats byggd soffa Multi Page-re funk-tio-ner och Smar-th upp-be-va-ring lösningar . Hon tycker även att valet av ma-ria ler ger en komplett utskrift.

Vad gjordes för att göra ett besök i sista minuten och besöka?

- En låg, rymdbyggd soffa med bra matracing ser roligt ut som en go-te-säng.

- En-of-a-kind-to-be-able, vi kan erbjuda dig mer avancerade funktioner och mindre sitta- Det finns gott om plats för förfriskning. Veg-genen bakom så fa-en fick Smar te, hem-me-stjälk åter tjut medel och vid matbordet inrättades ett stort skåp, som löper från golv till tak. Säg vad vi gör - de är en liten krok med ett skrivbord, drop-by-go-read-to-fill med böcker och skrivsågar.

Artikeln fortsätter under bilden.

FöRE OCH EFTER: Lägenheten har fått ett ordentligt uttryck efter omvandlingen. Foto: PHOTO: Privat

Personlig touch

Var kommer då sonen-lig-he-ten framåt?

- Ägaren har bott i Ja-pan, och det var lätt att få sin personliga information på insidan och få en röd tråd och helhet . Den låga sof, hyllväg och röda avföring hjälper till att bygga ja-pannkakans känslor. Hylle-le-ne består av tre olika modeller, och det ger ett välkänt men lättanvänt tryck. Jag har betonat att jag har gå för att undvika att bli ro-te-te. Ägaren är mycket förtjust i planer, och nu är det en bra idé att pudda dem på.

Var håller du bort-gif-te-ne nere?

- Vi målade och ritade mer av de gamla möblerna och överlämnade elektriker på Ikea. Den rymdbyggda soffan var den största utgiften.

Vill du läsa mer av sådana saker? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och följ klicka på Facebook.

ANVÄNDE PLATSEN: 1. En smart arbetshake skapades i hörnet av vardagsrummet. Den inbyggda soffan har en inbyggd låda i slutet, det hjälper till att hålla madrassen på plats och kan även användas för lagring. 2. I varje ända av den specialdesignade soffan finns inbyggda lösningar för lagring. Å ena sidan finns det också en bordsskiva där man kan lägga bort datorer, smycken, böcker och andra saker. 3. Ägaren hade matställen och bordet på förhand. Bordet var måttfärgat och stolarna i en stark röd färg. De drogs också med ny textil från Ikea. Den röda färgen väljs för att få impulser från Japan.I den stora garderoben, som består av köksmoduler från Ikea, finns det gott om lagringsutrymme. Inredningsarkitekten har gjort en nisch för att ge vägglivet - och dynamiken. Lamporna är från Ikea. Färgkoden på stolarna är NCS S 1080-Y80R och på bordet NCS S 7000-N gloss 60. Foto: PHOTO: Espen Grønli

ADVERT

Mest populära