All egendom: trädgård, kök, inredning >> Klar

Oljan som ger liv och ny glöd i soffbordet

Hundratusentals små och stora ekbor i norska hem. Vissa bryr sig. Andra får inte det. Vårt bord har varit trogen mot soffan i många år utan att ha fått något liknande service. Det verkar. Bordet har förlorat glöd.

Gyllene och vackra

Vi försöker Liberon "Finishing Oil", som ger en gyllene och silkesmatta glöd. Oljan kommer också att producera träets vackra struktur. Det är precis vad vårt soffbord behöver. Oljan är en blandning av oljor av hög kvalitet, hartser och torkmedel som är särskilt resistenta mot vatten, alkohol och fettsyror och att den är baserad på kinesisk träolja.

Det finns också många andra bra alternativ för dem som vill återuppliva vardagsrummet. Osmo, WOCA, Herdins / Krefting, Owatrol, IBG och flera färgtillverkare, såsom Beckers, Flügger, TreStjerner och Nordsjö, alla alternativa lösningar, oavsett om du ska ha lack, olja eller hårdvax olja - antingen klara eller med färg. Vilken lösning du väljer att gå för beror på vad bordet behandlas med tidigare och vilket resultat du vill ha. Följ alltid anvisningarna för den produkt du väljer.

BRA VAL. För vårt bord har vi använt Liberon "Finishing Oil" från Alanor, men det finns en hel del bra val på marknaden "> BRA VAL: För vårt bord har vi använt Liberon "Finishing Oil" från Alanor, men det finns en hel del bra val på marknaden.

Real rengöring

Innan vi börjar med oljning, vi behöva rengöra trä. vi använder möbelrengöringsmedel. det är en speciell produkt avsedd för . rengöring av trä och även fungerar bra för rengöring av köksbänken innan du applicerar oljan Möbler Rensen bort gamla vax, fett, damm och smuts utan att skada träets naturliga patina patina färg utvecklats under åren

Hur vi gjorde tabellen ren.. < 999> rent.

Efter en runda av sandpapper måste damma bort Det är lätt gjort med en mikrofiberduk "> den ren. Efter en runda av sandpapper måste damma bort. Det är lätt med en mikrofiberduk. Först torkar vi bordet med en ren trasa.

  • Sedan sänder vi lätt ut med fint sandpapper för att avlägsna fiberstrippning.
  • Dammet avlägsnas med en mikrofiberduk.
  • Därefter doppar vi fin stålull i tvättmedlet och passerar bordet enkelt.
  • När bordet städas låter vi det torka över natten så att lösningsmedlen avdunstas.
  • Säker med taco

PERFEKT MED PENSION:

Att applicera olja är lätt. Helt enkelt borsta mycket i vägen "> Perfect med pensel.. Tillämpa oljan är lätt att helt enkelt borsta mycket på det sätt För olje jobb vi behöver penslar och en skål.. Vi måste också torka bort oljan som inte behöver komma in i träet.Det fina med Liberons "Finishing Oil" är att det är certifierat för barnleksaker och ytor som är i kontakt med mat. Det betyder att vi säkert kan fortsätta att äta fredagen från vardagsbordet.

DREAM OF:

Det viktigaste att komma ihåg när man applicerar olja är att torka av oljan som inte drar in i träet. Annars blir missfärgad "> TORKNING AV... Det viktigaste att komma ihåg när de ansöker olja att torka bort den olja som inte drar ner träet annars blir missfärgat Hur gjorde vi olja jobb

vi borstar olja på bordet och låt dra ytan i ca 10-15 minuter. tiden kan variera med luftfuktigheten och temperaturen. Överflödig olja torkas sedan av med flera ren, torr trasa för att ytan är helt torr och fri från olja. Mellan varje skikt tar ungefär fem till sex timmars torktid. Hur många rockar som behövs, från yta till yta. Nytt trä kommer att behöva minst 3,4 rockar. Slutligen kan du ta släppa test för att se om virket levereras tillräckligt med olja

Ready to tjänsten..

Före tabellen trött och färglös nu är det återigen redo för ny tjänst på soffan skillnaden är enorm "> Ready to tjänsten.. Före tabellen trötthet och färglös. Nu är det klart för ny service på soffan. Skillnaden är stor.
ADVERT

Mest populära