All egendom: trädgård, kök, inredning >> Trädgård

De mest populära garageportar

Speciellt utformad för att passa garage

Fasad produkter AS är en leverantör som har stor erfarenhet av att anpassa garageportar på exakta mätningar för att passa alla typer av garage . VD Frode Hjellset rapporterar explosiv tillväxt i försäljningen, och att många kunder vill sätta sin egen distinkta prägel på grindarna med dekorativa rostfritt stål, design fönster i rostfritt och ofta även målade i en RAL färg som stämmer överens med resten av fasaden.

motor och fjärrkontroll

Över 90% av alla garageportar vi säljer är med motor, berättar Hjellset i Fasad Produkter AS. Det är uppenbart att konsumenterna kommer att betala extra för att underlätta det att undvika att gå ut ur bilen i alla väder, liksom att riskera ryggskador, bara för att få öppnat garsjeporten - skrockar Hjellset.

Tekniken har kommit så långt i dag att nu garageporten kan styras med allt från fjärrkontrollen mobiltelefon. Här är det bara för konsumenten att välja och slå i teknik som passar bäst för honom. Om du har ett äldre hus, kan du också göra detta på ett smart-house med Wi-Fi-baserade system som f. Ex Tahoma från Somfy.

Med kombinationslås på utsidan behöver inte utrusta alla i familjen med fjärrkontroller, medan garaget är ordentligt låst.

Design

De mest populära och sålde garageporten är utan tvekan "Villa Garage", informerar Frode Hjellset i Fasad Produkter AS. Garagedörren är en del av fastigheten "ansikte" och ska passa både garage och hus. Därför är utseende och färg viktiga. Om fronten av garaget ligger nära ytterdörren kan säljaren anpassa den form och färg som dörren harmoniserar.

Stålfogar är ett tydligt förstahandsval för de flesta som nu installerar garageportar. Stål är ett dött material, dörren är alltid stabil, oavsett väder och väder, medan trädörrarna påverkas av fukt och temperatur.

www. fasaden garage. com

ADVERT

Mest populära