All egendom: trädgård, kök, inredning >> Miscellanea

Majoriteten trivs i sin bostad

Foto: Colourbox

->

Foto: Colourbox. En av tio planerar att köpa sitt första hem i år.

Vi i villa ifråga förra veckan läsaren om de överväger att köpa eller sälja fastigheter under 2008. 755 svarade att de lever väl som de gör nu. Den representerar 59% av alla deltagare i undersökningen. Men även om du bor bra, kanske du vill fräscha ditt hem. Kanske virtuell renovering kan ge dig nya idéer?

Av dem som planerade att sälja sina egna hem för att köpa nytt i 2008, vill 17% att hitta en större bostad. 10% planerar att sälja huset för att köpa antingen en lägenhet eller ett mindre hus.

En av tio är nya köpare

10% svarade att de inte äger sina egna hem i dag, men planerar att köpa antingen lägenhet eller hus under året. Är du en av dem som går i tankar om att köpa din första hem, kanske du vill bekanta sig med terminologin. Så här läser du tullformen.

och endast tre procent av de tillfrågade nuvarande husägare har planer på att köpa ett fritidshus i Norge eller egendom utomlands. Om du drömmer om att spendera nästa vinter i ditt eget hem någonstans i värmen, bör du först sätta in de vanligaste misstagen när du köper utländsk bostad.

ADVERT

Mest populära