All egendom: trädgård, kök, inredning >> Interiör

De viktigaste trenderna inom inredningsmodet

de hade talat om färger, material, form och stil, och drog slutsatsen att nu den personliga vuxit, modern design och gamla barock ärva möbler blandat, väggar färgas och inredningen skulle lätt kunna toppad med någon meter tung velour och en tilltufsad blombukett. Med detta ställde hon en retorisk mening för en stram, enriktad och väldesignad inredning som den enda lyckliga på insidan.

Inredningsmoderna reflekterar vår tid

Inomhusmode är som alla andra mode, det ändras med tidens anda, så det har alltid varit. Vad vi tycker är ful eller vacker, blir som en pendel som styrs av de stora frågorna i samhället. Rymden på 60-talet var inspirationskällan. På 1970-talet ledde Vietnamkriget och Hippie-rörelsen till uppror mot det existerande. Ekonomiska upp-och nedgångar har gett oss i käftvågor, lurvig chic och minimalism.

Den avkopplande och mysiga är den nya lyxen, säger de hos Høie, som har kallat en av höstens nya sängkläder "Kongle".

Nu finns det klimatförändringar, terroristhot och krig som hänger över oss, och längtan efter trivsel och koshet ökar i styrka. Hemma borde det nu vara trevligt. Detta framgår av nyheterna som hem- och hemleverantörer har lanserat i höst: Allt från högtalare och täckdukar till väggbeklädnader och möbler spelar säkerhetssträngarna. Den gröna vågan, det långsamma livet och det norska av alla känslor; "Attraktionen mot naturen" karakteriserar den stora stilbilden. Interiörerna har uppenbarligen förändrats från "ljusa och minimalistiska". Nuvarande nyckelord: personligt, sensuellt och varaktigt.

Blås i trenderna och följ din egen mageförmåga! Hemma hos dig är du den som lever och trivs. Bakgrunden är från Storeys.

Vad vi gillar bäst är nu:

"All" prata upp användningen av färg, och det finns de tonade svartliknande nyanser som är favoriter. Färgerna på bilden är från Butinox Interior's nya färgschema lanserat idag.

  • Sober färger, tagna från naturen. Eld, luft, mark och vatten är igen relevanta ämnen.
  • Bostaden borde inte vara för snäv och sträckt, men ser ut som ett hem.
  • Blanda nya och gamla, överkomliga och kostsamma.
  • Färger och material som speglar identitet och personlighet. Den "rätt" färgen är den du gillar. Blås i trenderna.

Interiören måste kunna användas. Hemmet kommer att se ut och fungera som ett hem, för alla som bor där. Easy2Clean-färgen från Norsdjö kan motstå att hunden också kan vara sig själv - efter skogsbruket.

  • Interiören ska vädja till alla sinnen, känna dig bekväm att vara i - inte bara se bra ut.
  • Ton-i-ton är okej, men det måste "krascha" lite. Var inte för "korrekt".
  • Gröna växter - många.
  • Textil som dämpar ljud, värmare och visselpipor. Velur är tillbaka i sin helhet.

ADVERT

Mest populära